Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Zsidó Kulturális Fesztivál: Tangómánia Bősze Ádámmal

   

25. Zsidó Kulturális Fesztivál

2023. szeptember 3-12.

TANGÓMÁNIA BŐSZE ÁDÁMMAL

KÖZREMŰKÖDIK: MÓSER ÁDÁM, SERBÁN ANDREA ÉS SZEGHALMI ENDRE

2023. szeptember 4. (hétfő), 19.00 – Rumbach utcai Zsinagóga

 

Hölgyem, Ön kivel tangózna legszívesebben? Rudolph Valentinóval, Al Pacinóval, netán Colin Firth-öt választaná? Mindegy, ezen az estén egyikükhöz sem lesz szerencséje, legalábbis személyesen nem találkozhatnak. Egyszerűen azért nem, mert Rudolph Valentino 1926-ban elhunyt, Al Pacinonak sincs már sok kedve, Colin Firth őuraság pedig éppen nem lesz Budapesten. 

Viszont itt és most megismerkedhet a tangómánia rejtelmeivel, élőben hallhat és láthat vérbeli tangót: azaz Bősze Ádám vezetésével eljuthat Buenos Airestől Budapestig, no meg az illendőség határáig.

Egy tangó est természetesen mit sem ér, ha nem szól élőben a zene, továbbá nem tangóznak a hölgyek és az urak. Ezen az estén mindkettőre sor kerül, az élőzenét Móser Ádám szolgáltatja majd, a tánclépéseket pedig Serbán Andrea és Szeghalmi Endre (Tangó Libre Budapest) ismerteti meg azokkal, akik kedvet éreznek hozzá. 

Ezen az estén ugyanis a közönségtől nem passzív üldögélést várunk, hanem vérpezsdítő tangót vérpezsdítő zenére! 

Bősze Ádám előadása után kéretik tehát maradni még, mert lesz zene, tánc és hűsítő mentás limonádé. Micsoda este vár ránk! Al Pacino és Colin Firth bánni fogja, hogy kihagyta!

Tovább az esemény oldalára »