Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Stratégiai gondolkodás és tervezés // Webinar civil szervezeteknek

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Rumbach Sebestyén utca 11-13.
Budapest, 1074 Magyarország
   

A magyarországi civil szervezetek legnagyobb többsége nem rendelkezik stratégiai tervvel, tevékenységét, működését nem stratégiai célok mentén szervezi. Általános tendencia, hogy idő, kapacitás vagy tudás hiányában nem jön létre az a stratégiai keret, amely hosszú távon tudná biztosítani a szervezetek stabilitását, fenntarthatóságát és missziójának teljesítését.

A stratégiai gondolkodás és tervezés folyamatai hosszú távra adnak sorvezetőt a szervezet minden szegmenséhez: tevékenységéhez, stakeholdereihez, forrásaihoz és pénzügyeihez, kommunikációjához és értékelési folyamataihoz.

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik megismerkedni a stratégiai gondolkodás elemeivel és átlátni a stratégiai tervezés teljes folyamatát. A képzés célja, hogy az elméleti keret megalapozása mellett, rendszereket és gyakorlati eszközöket is bemutasson, melyeket a résztvevők saját szervezetük munkájában is fel tudnak majd használni.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek szakmai, képviseleti vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a szervezet vagy új kezdeményezés stratégiai döntéshozatalában, hosszútávú tervezési folyamataiban.

3 X 2,5 óra, 16:00-18:30
1. alkalom: február 16.
2. alkalom: február 18.
3. alkalom: február 25.

Tréner: Cernov Mircea (Mozaik Hub)

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött:
mozaikhub.hu/esemeny/strategiaigondolkodasestervezes-21-1/

Tovább az esemény oldalára »