Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Stratégiai gondolkodás és tervezés civil szervezeteknek

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Ferenciek tere 7
Budapest, 1053 Magyarország
   

A magyarországi civil szervezetek legnagyobb többsége nem rendelkezik stratégiai tervvel, tevékenységét, működését nem stratégiai célok mentén szervezi. Általános tendencia, hogy idő, kapacitás vagy tudás hiányában nem jön létre az a stratégiai keret, amely hosszú távon tudná biztosítani a szervezetek stabilitását, fenntarthatóságát és missziójának teljesítését.

A stratégiai gondolkodás és tervezés folyamatai hosszú távra adnak sorvezetőt a szervezet minden szegmenséhez: tevékenységéhez, stakeholdereihez, forrásaihoz és pénzügyeihez, kommunikációjához és értékelési folyamataihoz.

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik megismerkedni a stratégiai gondolkodás elemeivel és átlátni a stratégiai tervezés teljes folyamatát. A képzés célja, hogy az elméleti keret megalapozása mellett, rendszereket és gyakorlati eszközöket is bemutasson, melyeket a résztvevők saját szervezetük munkájában is fel tudnak majd használni.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek szakmai, képviseleti vezetőinek, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a szervezet vagy új kezdeményezés stratégiai döntéshozatalában, hosszútávú tervezési

2 X 3 óra, 16.00-19.00
1. képzési nap: január 30.
2. képzési nap: február 6.

Tréner: Cernov Mircea

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció:
forms.gle/PZzJKVENxhx1bf888

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS