Események betöltése

« Összes Események

Storytelling workshop civil szervezeteknek // Webinar

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Ferenciek tere 7
Budapest, 1053 Magyarország
   

A hatékony kommunikáció alapjait a civil szektorban is a történetek képezik. A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana lehetővé teszi, hogy érzelmeket váltsunk ki a hallgatóságból, amivel pedig hatást tudunk elérni.

Ezen az interaktív workshopon bemutatjuk, miért fontos a társadalmi változás elérését célul kitűző civil szervezetek stratégiájára emelni a storytelling módszertanát, miben rejlik a jó történet ereje, mi a storytelling eszköztára, miként épül fel egy effektív történet. Azt is körbejárjuk, milyen helyzetekben, célcsoportokkal és céllal érdemes a módszertant használni.

Kinek ajánljuk a workshopot?
Olyan civil szakembereknek, akik a szervezet kommunikációjával foglalkoznak, hatással bírnak a szervezet kommunikációs stratégiájára, kampányok tervezésére, a szervezet forrásteremtésére.

A képzés webinar, vagyis online formátumban kerül megtartásra.
A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.

2X3 óra, 09:00-12.00
1. képzési alkalom: december 9.
2. képzési alkalom: december 11.

Tréner: Szabó Dominika (Storyndipity)

Felismerve, hogy a járványhelyzet közvetett hatásai elérték a civil szektort is, fontosnak tartjuk, hogy a képzés az általános tematikán kívül reflektáljon a kialakult helyzetre, és a téma keretein belül segítséget nyújtson a megváltozott működésben és az újratervezésben.

Jelentkezés: mozaikhub.hu/esemeny/storytellingworkshop/

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS