Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Social media kommunikáció civil szervezeteknek

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Rumbach Sebestyén utca 11-13.
Budapest, 1074 Magyarország
   

Mára már szinte mindenki megtalálható és elérhető a közösségi médián keresztül, sőt sok ember kizárólag ezeken a felületeken tájékozódik. Civil szervezetként is szinte megkerülhetetlen, hogy valamilyen formában jelen legyünk ezeken a platformokon. Ennek ellenére vagy éppen emiatt ugyanakkor sokszor úgy tűnhet, mintha csak az éterbe beszélnénk, amikor a közösségi médiában folytatunk szervezeti kommunikációt.

Hogyan jelenjünk meg hatékonyan a Facebookon és az Instagramon? Hogyan használható fel a közösségi média egy civil szervezet célkitűzéseinek elérésére? Kell-e fizetett hirdetéseket használnunk, és hogyan érhetjük el jobban a célközönségeinket?

A fenti kérdésekre ad gyakorlatias válaszokat és egyszerűen használható eszközöket a Social media kommunikáció képzésünk. A tréning alkalmával minden résztvevőnek lehetősége van konkrét kérdéseket is feltenni a saját social media kommunikációjával kapcsolatban.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek kommunikációért, online kommunikációért felelős munkatársainak, elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a kommunikációs stratégia kidolgozásában, illetve a kommunikációs platformok üzemeltetésében.

A képzést személyesen tartjuk a Mozaik Hubban. Részletek a regisztráció megerősítése után. A helyszín akadálymentes.

Időpont: március 1.
10:00-16:00

A képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött: mozaikhub.hu/esemeny/socialmediakommunikacio24/

Tréner: Miklósi Marcell Gábor
Drive Online Marketing

Tovább az esemény oldalára »