Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rendszeres jógaórák az IKI-ben!

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
   

Egy áramló mozdulatsorozat, amely a légzésre helyezi a hangsúlyt. A Power Yoga egyszerre égeti a kalóriákat, erősíti és felüdíti a testet, tisztítja az elmét és megjutalmaz az elégedettség és a teljesítmény érzésével. A Power Yoga a különböző szinteken álló diákoknak egyaránt kihívást jelent: tapasztald meg a határaidat és rád fel valódi éned erejét! Szeretettel várunk minden érdeklődőt a szeptember 7-én, hétfőn induló rendszeres jógaórákra Samara Zelniker vezetésével!

Samara Zelniker, a Mindfulness Matters alapítója és elnöke egy kenyai út után alapította meg cégét. A nairobi út, amelynek során 150 helyi jógatanárt képeztek, alapjaiban változtatta meg életét. Az ott élők és ahogy a jóga befolyásolta életüket mélyen megérintette és inspirálta egyszerre.

A multinacionális cégeknél eltöltött számtalan év során gyarkan ért haza fáradtan, elégedetlenül valamint kevés energiával és idővel arra, hogy szabadidős tevékenységeket folytasson. Azt gondolta, ha ő így érzi magát, bizonyára mások is hasonlóan vannak: elkerülhetetlen volt a váltás a stress és görnyedésről az egészséges és a feltöltő tevékenységek irányába.

Manapság már 10 éve gyakorló jógi, aki elsőkézből tapasztalja meg a jóga mentális és fizikai előnyeit, amelynek terjesztését mára személyes missziójának tekint.

Jógaórák hossza: 60-75 perc

Jógaórák díja: 3000 Ft / alkalom – diákoknak kedvezmény!

Regisztráció és további információ: Samara Zelniker – [email protected]

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS