Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pénzügyi menedzsment civil szervezeteknek

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Ferenciek tere 7
Budapest, 1053 Magyarország
   


Ahhoz, hogy egy szervezet sikeres legyen, elengedhetetlen tudnia, hogy működésének és tevékenységének milyen pénzügyi hatása van. Sokan úgy gondolják, a pénzügyi menedzsment nem más, mint hogy egy szervezet könyvelése rendben legyen. Pedig ennél sokkal többről van szó.

Szerinted sikeres lehet egy szervezet, amely nem tudja megfelelően követni és rendben tartani pénzügyeit? Vajon nem az a stabil, biztonságos és átlátható működés egyik záloga, hogy értsük, modellezni és tervezni tudjuk tevékenységünk pénzügyeit?

A képzés keretében a résztvevők elméleti és gyakorlati betekintést kapnak a pénzügyi menedzsment alapjaiba. Megmutatjuk, hogyan rögzíthetjük és mérhetjük egy nonprofit szervezet pénzügyeit, vagy hogyan foglalhatjuk össze azt meggyőző módon beszámolókba vagy jelentésekbe; áttekintjük a költségvetés készítésének és kiértékelésének folyamatát; bemutatjuk, miért van szükség ellenőrző mechanizmusokra egy szervezeten belül. A képzést Harsányi András, pénzügyi szakember tartja.

Visszajelzés egy korábbi alkalomról:
‘A képzés erőssége a gyakorlati feladatok prezentálása, és az érthető megfogalmazás, szakszerű, pontos magyarázatok, nagyon jó példák. Ajánlom mindazoknak (is), akik úgy gondolják, hogy a pénzügy valami száraz, és nemszeretem dolog. Köszönjük, hogy a tréning anyagát e-mailben is megkaphattuk, hasznos.’ – Edit

3 X 1 nap, 16.00-19.00
1. képzési nap: szeptember 22.
2. képzési nap: szeptember 27.
3. képzési nap: szeptember 29.

Regisztráció:mozaikhub.hu/hu/events/penzugyi-menedzsment-civil-szervezeteknek-osz
Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS