Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mozaik Hub 1 éves születésnap és nyílt nap

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Ferenciek tere 7
Budapest, 1053 Magyarország
   


Májusban van 1 éve, hogy beköltöztünk a Mozaik Hubba. Azóta szakmai platformként állandó infrastruktúrát és tanulási-fejlődési lehetőségeket biztosítunk zsidó közösségi szervezetek és új kezdeményezések számára. Az utóbbi egy évben számtalan izgalmas dolog történt – a mindennapi munka mellett képzések, előadások, fórumok, találkozók és találkozások. Több mint 20 szervezet és projekt csapatával kezdtünk közös gondolkodásba és munkába, közülük 16-an ma már a Mozaik Hub rezidens és csatlakozó tagjai, valamint HubUp kezdeményezései.

A mostani esemény kettős céllal jön létre: egyrészt szeretnénk közösen megünnepelni barátainkkal és partnereinkkel a Mozaik Hub 1 éves születésnapját, másrészt pedig szeretnénk, ha egy nyílt nap keretében minél többen kapnának betekintést a Hub életébe olyanok is, akik eddig még nem jártak nálunk. Május 25-én lehetőség nyílik majd számukra megismerkedni a Hub rezidens és csatlakozó tagjaival, a szervezetek képviselőivel és önkénteseivel, valamint a HubUp kezdeményezésekkel is. Lesz idő beszélgetni, barátkozni, új és régi ismerősökkel is találkozni.
Május 25-én 15 órától várunk téged is a Mozaik Hubba, terveink szerint, 18 órától pedig koccintással és borral közösen folytatjuk majd az ünneplést.
Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS