Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hatásmérés képzés civil szervezeteknek

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Ferenciek tere 7
Budapest, 1053 Magyarország
   


2X3 órás, ingyenes képzés civil szervezeteknek a hatásmérés témájában.

Mi is az a hatásmérés, és miért van szükség rá? Vajon hogyan lehet egyszerűen mérni egy civil szervezet tevékenységének a hatását? Mit kezdhetünk a hatásmérés adataival? Ki használja fel azokat és miért?

Hatásmérés segítségével egy civil szervezet adatokon alapuló visszajelzést kaphat tevékenységének sikerességéről. Hiszen maga a szervezet, de az ahhoz kapcsolódó partnerek is rálátást nyernek arra, hogy a kitűzött célokat – azaz a kívánatosnak tartott társadalmi változást – mennyiben sikerült elérni. A hatásmérés adatai alapján ráadásul azonosíthatóvá válnak azok a területek, ahol változtatásra, fejlesztésre van lehetőség.

A kétszer 3 órás képzés és workshop célja elsősorban az, hogy rávilágítsunk a hatásmérés szükségességére és hozadékaira. A képzés során beszélgetünk a civil szervezetek sikerességének kritériumairól és körbejárjuk a monitoring és evaluáció kérdéskörét. Kitérünk arra, hogy miért fontos logikai modellben gondolkodni és stakeholder térképet készíteni a hatásmérés során. Beszélgetünk a hatásmérés eredményeinek felhasználási lehetőségeiről.A képzés előadások mellett erősen épít az egyéni és csoportos munkára.

2X3 óra, 16:00-19:00
1. képzési nap: június1.
2. képzési nap: június 6.

Trénerek: Héra Gábor (HOLO), Cernov Mircea (Mozaik Hub)

A képzés ingyenes, jelentkezni rá a linken található regisztrációs lap kitöltésével lehet: mozaikhub.hu/hu/events/hatasmeres-kepzes
Tovább az esemény oldalára »