Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Forrásteremtés civil szervezeteknek // Webinar

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Ferenciek tere 7
Budapest, 1053 Magyarország
 
   

Mi a forrásteremtés? Mi a különbség a fundraising és a forrásteremtés között? Milyen forrásteremtési célokat érdemes kitűzni a szervezetben? Hogy készítsünk forrásteremtési tervet? Milyen hazai és külföldi forrásokból gazdálkodhat egy civil szervezet ma Magyarországon? Milyen lehetőségeink vannak saját bevételeket generálni? Hogyan tudunk magántámogatókat bevonni a tevékenységünk finanszírozására?

Többek között a fenti kérdésekre kaphatnak választ a Forrásteremtés alapok című képzésünk résztvevői. A képzés célja, hogy az elméleti megalapozás mellett, gyakorlati tudnivalókat, tanácsokat, konkrét eszközöket osszon meg a résztvevőkkel.

Felismerve, hogy a járványhelyzet közvetett hatásai elérték a civil szektort is, fontosnak tartjuk, hogy a képzés az általános tematikán kívül reflektáljon a kialakult helyzetre, és a téma keretein belül segítséget nyújtson a megváltozott működésben és az újratervezésben.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek vagy új kezdeményezések szakmai munkatársainak, vezetőinek, akik a forrásteremtéssel kapcsolatos tervezési vagy megvalósítási feladatokban vesznek részt, és/vagy adománygyűjtéssel, pályázatírással, kommunikációval foglalkoznak.

A képzés webinar, vagyis online formátumban kerül megtartásra.
A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.

3X2,5 óra, 16.00-18.30
1. képzési nap: április 1.
2. képzési nap: április 6.
3. képzési nap: április 8.

Tréner: Cernov Mircea (Mozaik Hub)

Jelentkezés: mozaikhub.hu/esemeny/forrasteremtes-21-1/

Tovább az esemény oldalára »