Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A stratégiai gondolkodás és tervezés alapjai civil szervezeteknek

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Ferenciek tere 7
Budapest, 1053 Magyarország
   


A magyarországi civil szervezetek legnagyobb többsége nem rendelkezik stratégiai tervvel, mi több tevékenységét, működését nem stratégai célok mentén szervezi. Általános tendencia, hogy idő, kapacitás vagy tudás hiányában nem jön létre az a stratégiai keret, amely hosszú távon tudná biztosítani a szervezetek stabilitását, fenntarthatóságát és missziójának teljesítését.

Vajon a szervezeted projektjei, programjai, tevékenysége egybevágnak a szervezet missziójával és stratégiai céljaival? A stratégiai gondolkodás és tervezés folyamatai hosszú távra adnak sorvezetőt a szervezet minden szegmenséhez: tevékenységéhez, stakeholdereihez, forrásaihoz és pénzügyeihez, kommunikációjához és értékelési folyamataihoz.

A képzés résztvevőinek lehetősége nyílik megismerkedni a stratégiai gondolkodás elemeivel és átlátni a stratégiai tervezés teljes folyamatát. A képzés célja, hogy az elméleti keret megalapozása mellett, rendszereket és gyakorlati eszközöket is bemutasson, melyeket a résztvevők saját szervezetük munkájában is fel tudnak majd használni.

2 X 3 óra, 16.00-19.00
1. képzési nap: november 29.
2. képzési nap: december 6.

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött: mozaikhub.hu/hu/events/a-strategiai-gondolkodas-es-tervezes-alapjai-osz
Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS