Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rosenstein Tibor: az Év Vendéglőse díj margójára

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
   

“Az Év Vendéglőse díjat azért említem meg külön is, mert ezzel szeretném üzenni a fiatal vendéglátóknak, a most induló vállalkozóknak, hogy lehet és érdemes is sokat dolgozni. Megéri szorgalmasan, nagy kitartással, lépésről lépésre fölépíteni egy éttermet, de a siker egyik eleme a biztos családi háttér kell, hogy legyen.” Generációk. Kik alkotják a pesti zsidóságot ma, a 21. század elején? Rosenstein Tibor és Róbert a Bálint Házban.

“Nagy kitüntetés érte családi vendéglőnket, és személy szerint engem a Magyar Turizmus Napján. Ekkor kaptam meg Az Év Vendéglőse díjat, a szakmai szervezetek véleménye alapján. Nagyon köszönöm a szakmának az elismerést!

A Rosenstein család

Minden díjnak nagyon örülök, mert ezzel elismerik a munkánkat, de nekem változatlanul a Vendégek értékítélete a legfontosabb. Ragaszkodásuk hozzánk, és örömük, amikor látom, hogy elégedetten távoznak tőlünk. Szerencsére jók a visszajelzések tőlük, értékelik az általam képviselt hagyományosabb vonalat és Robi fiam újításait is. Ez meglátszik azon , hogy általában minden este megtelik az éttermünk, és a közösségi portálokon is csak dicsérő szavakat olvashatunk a Rosenstein Étteremről. Ezt most az is segítette, hogy tavaly év végén jelent meg családi szakácskönyvünk, a BBC Good Food stábjának közreműködésével, és igen szép sikert arat a könyvpiacon, már a 3. utánnyomásnál tartunk.

Az Év Vendéglőse díjat azért említem meg külön is, mert ezzel szeretném üzenni a fiatal vendéglátóknak, a most induló vállalkozóknak, hogy lehet és érdemes is sokat dolgozni. Megéri szorgalmasan, nagy kitartással, lépésről lépésre fölépíteni egy éttermet, de a siker egyik eleme a biztos családi háttér kell, hogy legyen – ebben nekem szerencsére részem van. Biztos vagyok benne, hogy így jutottunk el odáig, hogy egyformán elismer bennünket a Vendég és a szakma is.”

Rosenstein Tibor

Tovább az esemény oldalára »