Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Peer-to-Peer fundraising – nagykövetes adománygyűjtés // MASTERCLASS

 
   

Mi az a peer-to-peer adománygyűjtés? Hogyan kezdhetünk bele a forrásteremtés e formájába kis szervezetként? Hogyan illeszkedik a peer-to-peer adományozás a már meglévő forrásteremtési stratégiánkba?

A peer-to-peer, vagy „nagykövetes” adománygyűjtés a forrásteremtés olyan formája, melyben a többnyire kis értékű (mikro)adományok gyűjtésén nem csak szervezet és annak munkatársai dolgoznak, hanem a szervezet iránt elkötelezett „nagykövetek” saját platformjaikon, saját ismeretségi köreikben kampányolnak, így tágítva a lehetséges támogatók körét.

Kinek ajánljuk a képzést?
Civil szervezetek forrásteremtésért felelős vezetőinek, munkatársainak. Elsősorban olyanoknak, akik részt vesznek a forrásteremtési stratégia kidolgozásában, a forrásteremtési munka koordinálásában.

FONTOS: A képzés első alkalma angol nyelven, online kerül megrendezésre, Jillian Stewart vezetésével. A második alkalmon egy esettanulmányt fogunk bemutatni az Adománytaxi Alapítvány legutóbbi sikeres peer-to-peer kampányát alapul véve, személyesen a Mozaik Hubban.

A képzés két 2,5 órás alkalomból áll:
1. képzési nap: március 09. – 16:00-18:30 – online, angol nyelven
2. képzési nap: március 16. – 16:00-18:30 – személyesen, magyarul

Tréner: Jillian Stewart (PeerWorks Consulting) és az Adománytaxi Alapítvány munkatársai

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: mozaikhub.hu/esemeny/peertopeerfundraising/

A helyek limitáltak, és azok a jelentkezők élveznek előnyt, akik vettek már részt korábban forrásteremtés vagy stratégiai képzésünkön. A technikai információkat a regisztráció megerősítését követően küldjük ki.

Tovább az esemény oldalára »