Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Patché Group születésnapi koncert

  Goldmark Terem Wesselényi utca 7
Budapest, Magyarország
   


A Patché – Pákai Petra és Cséry Zoltán zenekara 2014-ben alakult, alig két év alatt 5 videoklipet is elkészített. Legfrissebb videójuk és daluk a ” Come Together ” 2015 őszén debütált.

Pákai Petra és Cséry Zoltán saját dalaikon keresztül elrepítik hallgatóikat egy másik világba, ahol teret kap a különböző zenei stílusok fúziója. Petra hangja olykor szárnyal, olykor pedig hatalmas energiával letaglóz. Modern hangzás, egyedi hangszerelés öleli körbe a duót a különféle billentyűs hangszereknek köszönhetően. Teltházas koncertjeik bizonyítják azt, hogy az embereknek igényük van erre az intim muzsikára, és ezekre a zenei energiákra. Mostanra már nagyzenekari felállásban is hallani őket, kiegészülve 5 főre.

Pákai Petra a budapesti klubélet ismert alakja. Több formáció, köztük a
Re-G, Buskanjo, a G.U.P. tagja volt, emellett rendszeresen meghívott vendégművésze a Debrecen Big Bandnek. Jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió ének- és angoltanára. A Shure Vocal Mastery 2015 világversenyen bekerült a legjobb 21 énekes közé a Patché „Let It Go” című dalával, valamint egy másik szerzeménye különdíjat kapott az Annual Mid-Atlantic Song Contest, Washington zeneszerző versenyen, kortárs kategóriában.

Cséry Zoltán, sessionzenész, aki a Random Trip és a Pilvaker billentyűse. Négy évig a Subscribe zenekarban játszott. A Special Providence tagja volt, de most minden idejét a Patchénak szánja: szöveget ír, hangszerel és dalokat ír. Együtt dolgozott Dés Lászlóval, Éliás Jr.-al, a Cotton Club Singers-el, Ganxsta Zolee-val, stb…

Petrával megalapították a KONZI-TOUR turnét, ahol járják az ország zeneművészeti sulijait és előadást tartanak a gyerekeknek a zenéről és annak különböző műfajairól. A program óriási sikerrel halad az útján Debrecentől egészen Győrig.

Mostani Zsidó Kulturális Fesztivál koncertjükön Kálloy-Molnár Péter lesz a sztárvendégük, így a csapat egy kis színházat is visz a produkcióba, de elhangzik pár Kálloy szerzemény is.
Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS