Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Nemzetközi konferencia aktivistáknak

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
 

Még lehet jelentkezni arra a budapesti konferenciára, amelyre 70 aktivistát válogatnak be a világ minden tájáról, hogy megvitassák, zsidóként milyen felelősségünk van zsidók és nem zsidók; saját közösségünk és a világ felé. Az aktivisták segítséget kapnak új projektek létrehozásában, az együttműködések erősítésében. Határidő: április 8.

 

Idén júniusban a Schusterman Alapítvány (www.schusterman.org/), a ROI Közösség (www.roicommunity.org/)  és a Minyanim (www.facebook.com/MiNYanim) Budapesten rendez konferenciát fiatal zsidó közösségi aktivisták számára. A “From Me To We – Between Tribal and Global” konferencia témája többek között a társadalmi igazságosság, emberi jogok és környezetvédelem.
 
A háromnapos konferencián 70 aktivista vehet részt, akik a világ minden tájáról érkeznek majd, hogy megismerjék egymás közösségeit, szervezeteit és projektjeit. A  konferencia fő kérdése, hogy zsidóként milyen felelősségünk van zsidók és nem zsidók; saját közösségünk és a világ felé.

A konferencia résztvevői segítséget kapnak a konferencia alatt és után, hogy közös programokat, projekteket tervezzenek, illetve egymást megismerve a jövőben is együtt dolgozzanak.
 
Jelentkezési határidő: 2014. április 8.
 
További információ és a jelentkezési lap a honlapon található. Az érdeklődőket megkérjük, hogy minél előbb regisztráljanak, mert a helyek limitáltak!

www.me2webudapest.org/