Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mazel Tov 5 – Születésnapi hétvége

  Mazel Tov Akácfa u. 47
Budapest VII.,
   

MAZEL TOV 5 – YOM HULEDET SAMEACH – HAPPY BIRTHDAY – BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, MAZEL TOV!

5 év, fél évtized. 2014 nyarán kacsintottunk először össze az Akácfa utcában, és adtuk át magunkat a közel-keleti gasztronómia kulináris örömeinek. Receptgyűjteményünkben olvashattatok a kezdetekről, a megvalósításról, a kultúra iránti szeretetünkről és mind arról, hogy miért dobban meg a szívünk a mai napig, ha belépünk a kertkapun. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nélkületek ez a hely nem volna olyan, mint amilyen! Az ünnepi hétvége során számtalan apró meglepetéssel készülünk, tartsatok velünk!

És neked mit jelent a Mazel Tov?

2014 nyarán, a nyitást megelőzően a közeli barátaink meséltek arról, hogy mit gondolnak a Mazel Tovról. 5 év távlatából arra lennénk kíváncsiak, hogy Nektek mit jelent ez a két szó, az épület, az élmény, az emlék, egy futó pillantás a házban – bármi, amit örömmel osztotok meg velünk, akár írás, videóüzenet vagy fotó formájában. Élményeiteket ide az eseménybe, vagy a [email protected] email címre várjuk. Mazel Tov!
––
5 years, half a decade. We first winked to each other 5 years ago at Akácfa street, and gave ourselves about the real Middle Eastern cuisine. We told a lot of secrets about the beginnings in our cookbook; about the idea, the achievement, about our endless love for gastronomy and culture and about how much we love to enter into our favourite garden until nowadays. We cannot emphasize that this place wouldn’t be the same without you, that’s why we celebrate you at this time. We are waiting for you with countless tiny surprises for this festive weekend.

What does Mazel Tov mean to you?

Our close friends told us what means to them “Mazel Tov” in summer 2014. After 5 years we are curious what does Mazel Tov mean to you: these two words, the building, your impression – any memory which makes you happy and you share it with pleasure. We are waiting for your thoughts here in the event or the [email protected] email address. Mazel Tov!

BIRTHDAY VIBES
07.11. 20:00 Horányi Juli – Iván Szandra Duó
07.12. 20:00 DJ Infragandhi – Tel-Aviv vibes
0.13.-14. 10:00 – 12:00 Jazz&Breakfast

További infók hamarosan – More info soon!

Tovább az esemény oldalára »