Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MALEK ANDI SOULISTIC KONCERT FEAT. SZULÁK ANDREA / Zsidó Kulturális Fesztivál

  Rumbach Zsinagóga Rumbach Sebestyén utca 11-13
Budapest, 1075 Magyarország
   

SZEFÁRD VAGY JAZZ? VAGY MINDKETTŐ?

A Malek Andrea énekesnő-színésznő és Jáger Bandi jazz-zongorista, zeneszerző, producer művészi találkozása nyomán 2016-ban megalakult Malek Andi Soulistic immár visszatérő fellépője a Zsidó Kulturális Fesztiválnak.

A világszínvonalú zenészekből álló zenekar játékának különleges lüktetése és kifinomult hangszerelése teszi a Malek Andi Soulistic együttest a magyarországi jazzvilág egyik legsokoldalúbb és legkiválóbb formációjává. Arról nem is beszélve, hogy Malek Andrea, a Máté Péter-díjas, Artisjus-díjas és Emerton-díjas színésznő-énekesnő különleges érzelmi kisugárzása és szívből, lélekből fakadó előadásmódja még felejthetetlenebbé teszi az együttes koncertjeit.

Ezen az estén a Malek Andi Soulistic azt a műsorát adja elő, amellyel kirobbanó sikerrel szerepelt Spanyolországban a cordobai Szefárd Zenei fesztiválon. A program különlegessége, hogy azóta ezt a műsort magyar közönség nem hallotta, az együttes most először a Rumbach-zsinagógában adja elő azt az összeállítást, amely Spanyolországban oly nagy sikert aratott. Az est második részében a legszebb magyar és izraeli dalok csendülnek fel, hiszen a zenekar küldetésként fogja föl a magyar dalok és népdalok mellet a zsidó zene és kultúra dallamkincsének ápolását és közvetítését.

Az est művészvendége Szulák Andrea, aki nemcsak szólóban énekel majd, hanem hallhatjuk őt Malek Andival is duetteket énekelni. A két eltérő karakterű, különböző hangú énekesnő színpadi találkozása nem mindennapi zenei érdekességet ígér!

•● A KONCERT RÉSZLETES LEÍRÁSA ●•
www.zsidokulturalisfesztival.hu/programok/malek-andi-soulistic-koncert-szulak-andreaval

•● JEGYÁRAK ●•
5900 Ft
broadwayticket.jegy.hu/program/zsido-kulturalis-fesztival-malek-andi-soulistic-koncert-szulak-andreaval-150370/1015195

•● A FESZTIVÁL ●•
25. Zsidó Kulturális Fesztivál – Fesztiválünnep színezüstben 2023. szeptember 3-12.

Egyedi produkciók, különleges művésztalálkozások, eredeti, fiatal tehetségek bemutatkozásának szem- és fültanúi lehetünk. Egy nemzetközi művészcsapat jóvoltából egy rendkívül izgalmasnak ígérkező, igazi emberi érzelmekkel átszőtt zenei világpremiert is megtekinthetünk, amely éppen tőlünk indulhat el világhódító útjára.
A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi. Találkozzunk minél többen: Ünnepeljenek velünk, tapsoljunk együtt az egyetemes és zsidó kultúrának!

•● A FESZTIVÁL TELJES PROGRAMJA ●•
www.zsidokulturalisfesztival.hu/programok-2023

•● JEGYEK KAPHATÓK ●•
Jegyek kaphatók a Broadway jegyirodákban, a www.broadway.hu és a www.jegy.hu oldalon, valamint a Belvárosi Színház jegyirodájában.

Tovább az esemény oldalára »