Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Gyertek velünk sávuótra a Benjamin oviba!

   

Gyertek velünk sávuótra a Benjamin oviba!

Az idei sávuotkor a Rumbi Tanház is kivonul a Gyere velem zsinagógába! csapatával a BZSH Benjamin oviba. Az ünnep alkalmából szeretettel várják a családokat június 9-én, vasárnap 11-15 óra között. (Pontos cím: 1142 Budapest, Ungvár utca 12.)

Belépődíj gyerekeknek 613 forint (a tórai 613 parancsolat nyomán), a felnőtteknek ennek a kétszerese, vagyis 1226 forint.

•● JEGYVÁSÁRLÁS ●•
www.jegy.hu/program/gyertek-velunk-savuotra-a-benjamin-oviba-163365/1156469

•● RÉSZLETES LEÍRÁS ●•
mazsihisz.hu/hirek-a-zsido-vilagbol/zsido-vilag/gyertek-velunk-savuotra-a-benjamin-oviba

Mászófal, fagyi, „Tóra-palacsinta”, hajdísz- és kosárka készítés, tejes finomságok, vidámság és buli! Erre számíthatnak azok a gyerekek a szüleikkel együtt, akik a Rumbi Tanházzal ünneplik majd az idei sávuótot a BZSH Benjamin ovijában június 9-én, vasárnap délelőtt 11-től délután 3-ig. Kapunyitás fél 11-kor!

A szervezők arra kérik a gyerekeket, hogy ne felejtsék otthon a lág báomerkor kapott útlevelüket, mert ha azon minden állomás betelt, akkor a közös vidám sávuótra ingyenes a belépés!

Ne feledd a lág báomeri útleveled felmutatásával – ha minden állomás betelt! – ingyenes a belépés!

(Az intézmény egész területén tilos a dohányzás! A kósersági szabályok értelmében semmiféle ital, élelmiszer nem hozható be kintről az intézménybe.)

Tovább az esemény oldalára »