Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Belemerülések Bombera Krisztával: az adományozás kultúrája

 
   

Június 17-i vendégeink életét és munkáját alapvetően határozza meg az adományozás – más és más módokon.

Gazsi Zoltán (az Eisberg Magyarország ügyvezető igazgatója) évek óta aktív kapcsolatban van a hazai kortárs tánc- és zenei élet fontos szereplőivel, például Palya Beával vagy a Hiperkarma zenekarral. Klasszikus mecénási tevékenységet folytat: elsősorban a kapcsolat a lényeg, a személyes érdeklődés és kötődés, vagy éppen egy izgalmas marketing ötlet. Ezek mentén alakul, kikkel dolgozik együtt. S mivel a kapcsolódás, a művészi produktum és minőség az első, ezért nem is mindig hagyományos módon köszönik meg neki, amit ad.

Küllői Péter mindkét oldalt ismeri: azt is, amelyiken állva ő volt az, aki “kapott”, s az utóbbi években másik szerepben van, s ő az, aki “ad” a társadalomnak. A Bátor Tábor Alapítvány elnökeként nem csak súlyosan beteg gyermekek és családjuk számára nyújt segítséget, hanem példaértékű modellt is létrehozott. Modellt arra, hogy egy civil kezdeményezés hogyan válhat ismertté és támogatottá a szélesebb társadalomban is.

Romet-Balla Ágnes az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatójaként folyamatosan kapcsolatok épít, összeköttetéseket teremt, csatornákat hoz létre. Olyanokat, amelyeken keresztül többféle támogatás érkezik nehéz sorsú gyermekek és az őket segítő családok számára. Ő az adományozás világának azon az oldalán áll, amelyik kér: azoknak, akik maguk nem tudnak, akik nem látszanak, akik hangja nem ér el sehová.

Velük fog beszélgetni Bombera Krisztina a hazai adományozási kultúráról, a jótékonyság formáiról és lehetőségeiről.

•● A programról ●•
A JCC Budapest – Bálint Ház új sorozatában Bombera Krisztina olyan embereket köt össze, akik teljesen eltérő területeken dolgoznak, más világokból jönnek, de mégis van bennük, tevékenységükben valami fontos közös. Társadalmi érzékenység, aktivitás, szemléletmód, életfilozófia. A különbségek ellenére meglévő izgalmas hasonlóságokat, a közös szálakat fejti fel a riporter a beszélgetés során.

Az esemény Facebook Live-ban követhető Bombera Krisztina és a JCC Budapest – Bálint Ház oldalán.

Our next guests on June 17: ex-banker Péter Küllői, president of the Bátor Tábor Foundation, Zoltán Gazsi, managing director of Eisberg Hungary and Ágnes Romet-Balla, director of fundraising and communication, SOS Children’s Villages. Krisztina Bombera will talk with them about the Hungarian donation culture, the forms and possibilities of charity.

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS