Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ajvé, hétfő! – Ajve, pondelok! #13

   

A Komáromi Zsidó Hitközség új online programja minden hétfőn 18 órától várja az érdeklődőket a MENHÁZ ONLINE kezdeményezés keretében a világhálón.

Nový online program Židovskej náboženskej obce v Komárne očakáva záujemcov každý pondelok od 18. hodiny na svetovej sieti v rámci iniciatívy MENHÁZ ONLINE.

Töltsünk együtt egy órát, tanuljunk közösen, beszéljük át ügyes-bajos dolgainkat, mintha csak a Wallenstein Zoltán teremben ülnénk vagy a zsinagóga padjaiban vitatnánk meg a hétköznapok, ünnepek kihívásait.

Strávme spolu hodinu, vzdelávajme sa spoločne, porozprávajme sa o našich problémoch tak, akoby sme sedeli v sále Zoltána Wallensteina, či v radoch synagógy a hovorili o výzvach každodenného života či sviatočných chvíľ.

Napi téma – Téma dňa:

Vendégeink
Szőke-Visontai Gábor és Wallenstein Róbert, akik a Bennem Élő Eredet című kezdeményezést mutatják be

Nášími hosťami budú Gábor Szőke-Visontai a Róbert Wallenstein, predstavujú iniciatívu “Živý pôvod vo mne”

A magyarországi vidék és a szomszédos államok (a volt történelmi Magyarország) magyar vonatkozású zsidó emlékeinek, történeteinek bemutatására és megőrzésére készülünk. Nem egy újabb történészi munkacsoport riportjaival. A vidéki zsidóságot kiemelkedő teljesítményekkel, családi és személyes példákon keresztül mutatjuk be, nem elhallgatva azok társadalmi építőkő jellegét sem. Emellett a jelenlegi közösségek életével kapcsolatos tevékenységek és aktualitások bemutatását is fontosnak tartjuk.

Házigazda/Moderátor: Paszternák András

Regisztráció/Registracia:
zoom.us/meeting/register/tJ0of-usrzMrGt25h7GdqINFCmlXMgPdPKlP

Aki egyszer már regisztrált, használhatja az ekkor kapott linket.

(kapcsolat – kontakt: [email protected])

(A programváltozás jogát fenntartjuk! – Zmena programu vyhradená!)

Tovább az esemény oldalára »