Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Izrael ízei • Shaul Ben-Aderet a Mazel Tovban!

  Mazel Tov Akácfa u. 47
Budapest VII.,
   

Yom Huledet Same’ach, Israel! Pop-up menü Shaul Ben-Aderet és az Izraeli Nagykövetség közreműködésével:

Izrael alapításának 70. évfordulója kapcsán a Mazel Tov történetében először kerül megrendezésre külföldi sztárséf közreműködésével gasztronómiai esemény. Shaul Ben-Aderet személyisége Izraelben az utóbbi két évtizedben összeforrt a csúcsgasztronómiával, nevéhez számos étterem nyitása és igazgatása, tv-s főzőműsorok és színvonalas workshop-ok fűződnek. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezúttal egyenesen hozzánk érkezik, és elhozza nekünk Izrael autentikus ízeit. A különleges pop-up menü kizárólag március 5-én, egy napig érhető el. További információk a kapcsolódó programokról és menüről hamarosan. #israel70 #tastesofisrael #mazeltovisrael

• MENÜ •

Zöldfűszer saláta – meleg csicseriborsó, zöldségek, olívaolaj, pisztácia 990.-

Friss céklasaláta – szilva, fenyőmag, menta, koriander, gyömbér, gránátalma vinaigrette 1190.-

Izraeli kuszkusz saláta – fekete olíva, aszalt áfonya, mandula, gyömbér, zellerszár, menta 1190.-

Húsos “knafe” – darált marha “kadif” tésztában, fenyőmag, pisztácia, fahéj, répakrém, kardamom 2990.-

Tengeri halas “Hreimeh” – fokhagyma, paprika, paradicsom, chili, tahini és fűszerek 3290.-

Bárányborda – burgonya, rozmaring, fokhagyma 4590.-

Rizspuding – kókusztej, sós karamell, mogyoró 990.-

• Foglalás •
facebook – üzenet
[email protected]
+36 70 626 42 80

Yom Huledet Same’ach, Israel! Pop-up menu in collaboration with Chef Shaul Ben-Aderet and the Embassy of State of the Israel:

Let’s celebrate together the 70th anniversary of the establishment of the State of Israel. This is the first occasion in the history of Mazel Tov that we set up a gastronomic event in cooperation with a foreign country’s star Chef. In the past two decades Shaul Ben-Aderet’s personality is associated with the high-gastronomy in Israel, he runs and owns several successful restaurants in Tel Aviv. He is a regular participant of TV cooking shows and also organizes popular, prestigious workshops around the world. We are delighted that this time he showcases in person the most authentic dishes of Israel in Mazel Tov. The special pop-up menu is available only on March 5. More information and menu soon.

• MENU •

Herb salad – warm chickpeas, green vegetables, olive oil, pistachio 990.-

Fresh beetroot salad – plum, pine nuts, mint, cilantro, ginger, pomegranate vinaigrette 1190.-

Israeli couscous salad – tassos olives, dried canberries, almonds, ginger, celery and mint 1190.-

Meat “knafe” – chopped meat in kadaif hair, pine nuts, pistachio and cinnamon, carrot cream and cardamom 2990.-

Sea fish Hreimeh – garlic, paprika, tomato, chili, tahini and herbs 3290,-

Lamb chops – potato, rosemary, garlic 4590.-

Rice pudding – coconut milk, salted caramel, peanuts 990.-

• Reservation •
facebook – direct message
[email protected]
+36 70 626 42 80

Tovább az esemény oldalára »