Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ZsiFilmklub: A Sin Bet titkai

   

🇭🇺 A Zsidó és Izraeli Filmfesztivál idén ünnepli 10-ik születésnapját. Idézzük fel az eddigi legjobb filmeket együtt! A ZsiFilmklubban a Budapest Távmozi segítségével minden hónap 22-én bemutatjuk az elmúlt 9 év legnagyobb közönségsikereit, évenkénti lebontásban.

A Sin Bet titkai
(A 2013-es ZsiFi közönségdíjas filmje)

A Sin Bet, az izraeli titkosszolgálat hat korábbi vezetőjének visszaemlékezése. Az eddig sohasem látott archív felvételekkel tűzdelt dokumentumfilm bepillantást ad egy eddig szigorúan titkosított világba. A film többek közt palesztin vezetők kiiktatását és Izrael gázai bombázását is taglalja. A titkosszolgálati vezetők részben önkritikát gyakoroltak, és kétségeiknek adtak hangot Izrael jelenlegi vezetésével, valamint a zsidó állam palesztin-politikájával kapcsolatban.

Jegyvásárlás: film.artmozi.hu/termek/zsifilmklub-the-gatekeepers-a-sin-bet-titkai
Bővebb információ: www.zsifi.org

🌎The Jewish and Israeli Film Festival turns 10 year. Let’s celebrate by rewatching all the 9 previous festival’s audience awarded movies!

The Gatekeepers
(Winner of “Zsifi” Audience Award 2013)

A documentary featuring interviews with all surviving former heads of Shin Bet, the Israeli security agency whose activities and membership are closely held state secrets.

Tickets: film.artmozi.hu/termek/zsifilmklub-the-gatekeepers-a-sin-bet-titkai/
More info: www.zsifi.org

Tovább az esemény oldalára »