Zsidó Művészeti Napok – 2019

   

Rangos művészek, egyedi, különleges előadások – a Zsidó Művészeti Napok 2019. május 25. – június 2. között, immár negyedik alkalommal ismét meglepetésekkel várjuk a zsidó kultúra kedvelőit.

A tavaszi fesztiválszezonban ezúttal kilenc napos megmerítkezést kínálunk a sokszínű zsidó kultúra szinte minden műfajában, Budapest ismert előadótereiben.

A most közzétett programok 2019. február 28-ig három fajta bérlet formájában is elérhetők. A bérletek bizonyára sokak számára kedvező lehetőségek, ha saját magukat vagy szeretteiket olyan nagyszerű művészek, mint Horgas Eszter, Bálint András, Mácsai Pál, Lukács Miklós, a Budapest Bár, vagy a Budapest Klezmer Band, Hernádi Judit, Dunai Tamás, Falusi Mariann, Gabriella Szűcs, Váczi Eszter, Jávori Ferenc „Fegya” és Kováts Kriszta direkt a ZsiMü-re megálmodott programjaira szóló bérlettel lephetik meg.
A bérletek kaphatók a www.zsimu.hu és a jegy.hu weboldalon, személyesen pedig a ZsiMü Jegyirodában (1073. Bp., Akácfa u. 47.) és az Interticket országos hálózatában!

Ugrás az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS