Események betöltése

« Összes Események

ZSIDÓ FIFE IGÉNYFELMÉRŐ KUTATÁS

   

🚀🚀🚀 CSAK 1 PERCEM VAN! MI EZ?

A zsidó fiatal felnőttek (fifék) méltatlanul alulreprezentáltak a zsidó közösségben. Tartalmas és minőségi programok ritkán elérhetőek, legtöbbször csak a zsinagógai közösség várja őket. Ismerős? Nem csoda, ha elveszve érzed magad a vákumban. Tudjuk, hogyan érzel és szeretnénk ezen változtatni. A számodra is ideális kezdeményezésekhez a te véleményedre is szükségünk van.

🔗 Kérlek töltsd ki 5 perces kérdőívünket! somer.hu/fife-kutatas/?beaz=fbevent
Ennél többre vágysz? A kérdőívben részvételi vagy szervezői szándékod is kifejezheted!

Az eredményeket az eseményt hosztoló zsidó szervezetek fogják felhasználni, hogy a te szükségleteidre válaszoló közösségi programokat hozhassanak létre. Ha részletesebben érdekel a kutatás, alább olvashatsz a törekvéseinkről.
⏬ Görgess a [HOSSZABBAN] szakaszhoz!

=========================================================

💙💙💙 TETSZIK! SEGÍTENÉK!

A kutatás eredményességét visszaigazolással, megosztással és erre az eseményre történő meghívással tovább tudod segíteni. Kérlek mozgósíts korábbi közösségi kapcsolódásaidon keresztül. Például taglit csoportod, kvucád ifjúsági szervezetben, zsidó iskolád osztályközössége, Szarvas Tábor csoportod.

=========================================================

🧬🧬🧬 HOSSZABBAN

A magyarországi szekuláris zsidó fiataloknak korlátozott lehetőségeik vannak zsidóságuk mentén tanulni, ismerkedni, közösségeket kialakítani az őket foglalkoztató témakörökben érdemes módon közösen cselekedni. Nincsenek reprezentálva a zsidó életben. Ünnepekkel, hagyományokkal, judaizmussal csak vallásos terekben találkozhatnak. Van bennük kíváncsiság és törekvés a gyökereik, az őket körülölelő világ és önmaguk megismerésére. A folyamat elnyomása vagy a kiteljesedés hiánya egy elpazarolt lehetőség a személyes fejlődésre és a közösségünk gyarapítására. Emiatt fontos, hogy odafigyeljünk saját magunkra, egymásra, valamint a közösségre, melynek tagjai vagyunk. Ezt a problémát elemzi és próbál rá választ adni a Hasomer Hacair és partnerei.

Elkötelezettek vagyunk, hogy a magyar zsidó közösséget építsük és minél több ember számára elérhetővé tegyük a kapcsolódást. Ezért a közösen indított kutatásunkban szeretnénk felmérni a közösségünkben alulreprezentált zsidó 18-35 év korú, fiatal felnőttek szükségleteit. Ha ebben az életkorban jársz akkor kérlek, segíts minket azzal, hogy kitöltöd a kérdőívünket.

Az eredmények számunkra és számtalan további közösség számára teszi lehetővé, hogy a zsidó fiatalok igényeinek megfelelő, hozzáférhető és tápláló közösséget teremtsünk.

Kérlek, vegyél részt a kutatásunkban! Az űrlap kitöltése 20 kérdést tartalmaz és 5 percet vesz igénybe.

somer.hu/fife-kutatas/?beaz=fbevent

Az űrlapon július 31-ig fogadjuk a válaszokat.

=========================================================

🧠 Még ennél is jobban érdekel? A kutatás további részleteiről érdeklődj közvetlenül a kutatásban részt vevő közösséged vezetőitől vagy a Hasomer Hacairtól. Elérhetőségek a somer.hu/kapcsolat/ weboldalon.

Tovább az esemény oldalára »