Zsidó és Izraeli Filmfesztivál / november 28. – december 2.

  Művész Art Mozi & Puskin Art Mozi Teréz körút 30
Budapest, 1066 Magyarország
 
   

Idén kereken negyven friss, izgalmas és kihagyhatatlan vetítés, ingyenes kísérőprogram és beszélgetés érkezik hozzánk a világ minden szegletéből!

✡ Please scroll down for English ✡

A fesztiválon az elmúlt évek legjobb, a zsidó kultúrát, életmódot, emlékezetet bemutató filmjei láthatók, egyebek mellett az Egyesült Államokból, Németországból, Olaszországból, Izraelből és Magyarországról.

Izgalmas programot ígér többek között a Nagyi projekt című magyar dokumentumfilm, A rabbi meg a lánya című amerikai dráma Rachel Weisz és Rachel McAdams főszereplésével, valamint az elmúlt időszak egyik nagy német filmsikere, az Utolsó vacsora.

A 7. Budapesti Zsidó és Izraeli Filmfesztivál filmjeire a jegyek rövidesen megvásárolhatók a on-line illetve a Művész és a Puskin mozik pénztáraiban.

Filmjeinket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítjük.

www.zsifi.org

///////////

Dear Visitor!

Welcome to the 7rd Jewish and Israeli Film Festival of Budapest. The festival will take place between the 28th of November and the 2nd of December, in the Művész and Puskin movie theaters.
The goal of the festival is to provide diverse and colourful picture about the current state of jewish culture and filmmaking while striving to include multiple nationalities and genres.

All the movies will be screened in their original languages with Hungarian subtitles.

email ✡ [email protected]
YouTube ✡ goo.gl/2dqZQ1
Instagram ✡ www.instagram.com/budapesti.zsido.filmfesztival
www ✡ www.zsifi.org

Ugrás az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS