Záróünnepség

  Ludovika Campus Budapest, 1091 Magyarország
 

Mégsem a Hajógyári-szigeten, hanem a Ludovika Campuson rendezik meg a budapesti Maccabi játékok záróünnepségét kedden este 8-tól. A szervezők biztonsági okokból döntöttek így.

A 15. Maccabi Európa Játékok záróünnepsége a Játékok központi helyszínén, a Ludovika Campuson augusztus 6-án kedden, este 8 órakor kezdődik. A ceremónia eredeti tervezett helyszíne a Hajógyári-sziget lett volna, a Játékok szervezői azonban biztonsági okokból úgy döntöttek, hogy az eseményt a központi helyszínen, a Ludovika Campuson rendezik.

A záróünnepségen a Játékokon induló 42 ország több mint 2300 sportolója, valamint a csapatok 700 akkreditált sportszakembere, vezetője, és a 15. Maccabi Európa Játékok lebonyolítását segítő több mint 500 önkéntes vesz részt. Ekkor adják át a Játékok legjobb sportolójának járó Ken Gradon-díjat, a legnagyszerűbb munkát végző önkéntesnek járó díjat, valamint a Játékok Fair Play-díját.

A rövid, hivatalos program keretében Motti Tichauer, az Európai Maccabi Konföderáció elnöke és Deutsch Tamás, a Játékok Védnöki Testületének vezetője mond beszédet, majd ünnepélyesen levonják a 15. Maccabi Európa Játékok zászlaját. Az ünnepségre komponált különleges légtáncbemutató után DJ-k indítják a Maccabi bulit.

JEvents Android JEvents IOS