Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Voices of Yemen (ISR/YEM)

  Magyar Zene Háza Olof Palme sétány 3-5
Budapest, 1146 Magyarország
   

A VOICES OF YEMEN zenei együttest a jemeni szupergrupból, a Yemen Bluesból ismert Ravid Kahalani hozta létre 2021-ben a Dr. Yigal Ben Shalom által vezetett Kulturális Egyesülettel partnerségben, azzal fő céllal, hogy megőrizzék a jemeni zsidó törzsek misztikus dalait. A VOICES OF YEMEN debütáló albuma, a Judah rituális dalok gondosan válogatott gyűjteménye, amelyet energikus és lelkes énekesekből álló kórus ad elő, akik az ősi örökségükre jellemző, egyedülállóan vad stílusban énekelnek.

A Judah producere és hangszerelője az enigmatikus basszusgitáros, Shanir Ezra Blumenkranz (Yo-Yo Ma, John Zorn, Cyro Baptista) és Ravid Kahalani. A koncerten a Tatranból, vagy Ester Rada mellől is jól ismert, kiváló dobost, Dan Mayot ezen az alkalmon a kiváló Amir Bresler helyettesíti. A lemez a fülbemászó vokálharmóniákkal, a hagyományos olajkanna erőteljes jemeni ritmusaival, valamint intenzív groove-okkal és gyönyörű szabad hangzásvilággal megtámogatva olyan élményt eredményez, amely ezt az ősi művészeti formát az örömzene és a transzba húzó előadás kalandjává emeli.

A Zsidó Kulturális Fesztivál és a Magyar Zene Háza közös rendezvénye.

=========================

🌏 Helyszín: Magyar Zene Háza, Koncertterem
📅 Időpont: 2023. szeptember 7. 19:30
BŐVEBBEN A PROGRAMRÓL:
zenehaza.hu/esemeny/voices-of-yemen

Teltházas koncerteknél azt javasoljuk, hogy nézzetek körül hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerünk, a TicketSwap felületén. Itt korábban megvásárolt, mégis eladó sorba került jegyeket találhattok korrekt áron, teljes biztonsággal. A Facebookon sajnos gyakran bukkannak fel hamis profilok, amelyek nem létező jegyeket kínálnak az események beszélgetésében. Ezek helyett minden esetben válasszátok a TicketSwapot, ahonnan a vásárolt jegyetek biztosan megérkezik!

www.ticketswap.hu/location/magyar-zene-haza/169122

Látogassátok meg a Magyar Zene Háza honlapját az aktuális koncertekért és információkért!

Tovább az esemény oldalára »