Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Virtuális séta a régi pesti zsidónegyedben

   

Figyelem! Mindkét séta MEGTELT! Köszönjük! 🙂

A nagy érdeklődésre való tekintettel plusz egy időpontban megtartjuk a sétát, december 17-én, csütörtökön is lesz egy, 18 órától. Az alábbi linken kérjük, regisztráljatok, ha részt vennétek a szerdain, vagy a csütörtökin. Maximum létszám 40 fő/alkalom.

Akár a szerdaira, akár a csütörtökire jönnétek, aznap 16 óráig regisztráljatok az alábbi linken, és megkapjátok a részvételhez szükséges linket e-mailen. Köszönjük, tartsatok velünk!

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSce4_lzODP8ysgK-KthNO8po5oFDYEqk8xxUNQfK95MRxhrAA/viewform

A múzeum kényszerű zárva tartása miatt igyekszünk minél több online programot nyújtani a közönség számára. A következő hónapokban szeretnénk a múzeum, a a levéltár és a magyar zsidó közösség iránt érdeklődőket virtuális sétákra, előadásokra, beszélgetésekre invitálni. A programok ingyenesek.
Az első program december 16-án szerdán, 18 órakor lesz, majd 17-én, csütörtökön 18 órakor, ahol Halász Eszter kalauzol bennünket a régi pesti zsidónegyedben. Tartsatok velünk!

Virtuális séta a régi pesti zsidónegyedben
Virtuális városnéző séta Budapest zsidó negyedében, ahol az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a vallási és kulturális sokszínűségbe, megcsodálhatják az építészeti különlegességeket és bejárhatják az utcák rejtett zugait.
A vezetett séta során egy egészen más szempontból elevenedik meg Budapest belvárosa. Végigjárjuk a történelmi helyszíneket, miközben megismerkedünk a zsidó vallással és az utcák kulturális sokszínűségével.

Januárban folytatjuk!

Tovább az esemény oldalára »