Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Transzgenerációs Trauma Kutatás – Kérdőív

   

Másod és harmad-generációs holokauszt túlélőket keresünk a Yeshiva University és a SUNY Potsdam keretein belül folyó transzgenerációs trauma kutatáshoz. A kitöltés nagyjából 30 percet vesz igénybe és névtelen. A résztvevők értékes Media Markt utalványokat kaphatnak ajándékba.

Link a kitöltéshez: einsteinmed.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3lpkzXtyBCjAQ2p?Q_Language=HU

Bővebb információ a kutatásról:

Ennek a tanulmánynak a célja, hogy jobban megértsük a holokauszt pszichológiai hatásait a túlélők gyermekeire és unokáira. Akkor jogosult a részvételre, ha 18 éves elmúlt és legalább az egyik szülője, akivel egy háztartásban nőtt fel, Holokauszt túlélő volt, vagy a szülője (akivel egy háztartásban nőtt fel) egy Holokauszt túlélő gyereke (volt). Holokauszt túlélő minden olyan zsidó származású ember, aki Magyarországon élt 1941 és 1945 között és túlélte a háborút. (Ez a definíció kizárólag a kutatás részvételi feltételeihez készült.)

A kérdőív kitöltése körülbelül 30 percet vesz igénybe. A végén különböző nyeremények közül választhat:
– 3000 forintos Media Markt ajándékutalvány, amelyet egy héten belül kézhez kap
– Sorsoláson való részvétel, ahol a kutatás végén (legkésőbb június 15-ig) 1 darab 60 000 forintos és 3 darab 30 000 forintos utalványt sorsolunk ki
– Amennyiben szívesen támogatja kutatásunkat, a fenti nyereményekről le is mondhat, ezzel segítve azt, hogy minél több emberhez eljuthassunk.

A kutatás az alábbi linken érhető el: einsteinmed.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3lpkzXtyBCjAQ2p?Q_Language=HU

Kérdésekkel forduljanak bizalommal Korányi Dórához: [email protected].

Ha vannak ismerősei, barátai, rokonai, akik szintén megfelelnek a részvételi kritériumnak, kérjük, ossza meg velük is a kutatást! Köszönjük, hogy hozzájárul a transzgenerációs trauma kutatásához.

Tovább az esemény oldalára »