Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tony Lakatos & Jasper van’t Hof • Art’s of Duo

  Uránia Nemzeti Filmszínház Rákóczi út 21
Budapest, 1088 Magyarország
   


Két zseniális jazz muzsikus közös játéka mindig hatalmas élmény a közönség számára. Az Uránia dísztermében Jasper van’t Hof jazz zongorista, és Tony Lakatos szaxofonjátékát élvezheti ezen az estén a jazz-t szerető közönség.

Jasper van’t Hof a hatvanas évektől a free jazz szellemiségét képviseli, amelyben a word/etno stílusok is szerepet kapnak. Rendkívül aktív szólista, egyedi, kommunikatív játékstílusa gyakorlatilag minden billentyűs hangszeren fenomenális. Tony Lakatost nem kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen a világ jazz szinpadain ismert szaxofonművész számos alkalommal játszott itthon is hazai és külföldi partnerekkel. Tony Lakatos szaxofonjátéka érzéki, lendületes és improvizatív, hangszerének nagy mestere és szinte bármilyen formációval egyedi élményt nyújt játéka.

A holland és magyar származású zenészek programjának alapja a Go With The Wind című lemezük anyaga. A két kitűnő zenész a különleges zenei élményre nyitott és érdeklődő közönséget további izgalmas, a tematikába illeszkedő improvizációkkal várja, az Uránia nagytermében.
Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS