Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Taxi LIVE // Cselekvés és felelősség újságíróként

   

👥 Interaktív beszélgetés Dobray Saroltával, a Nők Lapja újságírójával és Hajdú D. Andrással, Sajtófotó Nagydíjas fotóriporterrel
– – – – – – –
🖊 Dobray Sarolta a Nők Lapja népszerű újságírója, aki az Adománytaxi eddigi talán legnagyobb hatású cikkének írója, melyet több százezer ember olvasott. Saci ismert társadalmi érzékenységéről, számos civil szervezetről és kezdeményezésről írt már munkája során.

📷 Hajdú D. András fotóriporter, a napokban nyerte el a Magyar Sajtófotó idei Nagydíját. András felajánlotta, hogy az 1% kampányunkhoz felhasználhatjuk egyik képét, amit az Adománytaxi egyik vidéki útján készített egy kislányról, aki saját kiságyat kapott.

🤔 Saci és András nem mellesleg egymást is ismerik, dolgoztak már együtt többek között a National Geography egyik számában. Most azért ülnek webkamera elé, hogy kicsit bemutassák, mit tehet egy újságíró a jelenlegi helyzetben, mi a felelőssége, van-e egyáltalán.

🙋‍♀ A kötetlen beszélgetésből természetesen Titeket sem akarunk kihagyni, vendégeink a kommentben feltett kérdéseitekre fognak válaszolni a legjobb tudásuk, és persze saját tapasztalataik alapján.

🚖 Gyertek és kérdezzetek! A műsorvezető: az Adománytaxi közönsége! ☺

*********************

💚 4 év munka után, végre az Adománytaxi is jogosult lett az adó 1% felajánlásokra. Ha az elmúlt évek eredményei meggyőztek, kérjük támogasd munkánkat adód 1%-ával, hogy minél messzebb gurulhassunk! Adószám: 18909447-1- 41. Köszönjük!

#teadodmivisszük

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS