Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Táncmeditáció-est élőzenével

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
 
   

T á n c o l n i , csak t á n c o l n i , t á n c o l n i ..
Hatalmas ajándék, lehetőség. Hagyni testnek – léleknek, hogy csak vigyen minket, hogy ha kell, emlékezzen, ha kell, felejtsen, ha, kell ünnepeljen, ha kell gyászoljon, de mindenképp mozgásban legyen. A mozgásban, áramlásban, cserélődik az energia, elhagy, ami már nem szolgál minket, friss, új jön a helyére. A mozgásban ellazul a test, kikapcsol az elme, a szív terébe lépve van hely bennünk meghallani a magasabb rezgés bölcsességét, megnyílik a szeretet és hála kapuja. Ez a szertartás igaz ajándék lehet magadnak, egymásnak ebben a különleges időszakban.

Te vagy Önmagad gyógyítója: fő fókuszunkat az elemek adjàk ( víz, levegõ, föld, tűz, èter ) mind fizikailag, mind életünkben betöltött érzelmi és mentális funkcióival. Hatalmas ajándék, hogy a táncmeditációnkat élő zene kíséri Boka Szasz Mark zenész barátom varázslásával.

– A T à n c m e d i t à c i ò r ó l –
Nem kell tudnod táncolni! Nincs rossz vagy jó mozdulat! Hagyjuk, hogy belső érzeteink-, érzéseink, képeink, megérzéseink vigyenek a Táncba. Mindig adok kisebb-nagyobb támpontokat, ami segíti a mozgásod fókuszát; hol csupán a légzésre figyelve, hol egy képre, hol egy érzetre, hol egy testrészt igazán megfigyelve. Biztonságos teret tartok, ahol először ezeket a finom instrukciókat követheted, hogy aztán egyre inkább a ‘saját’ bölcsességed, megérzéseid és a csoport dinamika táncoltasson; vigyen egy autentikus belső utazásra.

JELENTKEZÉS: FONTOS, HOGY REGISZTRÁLJATOK EMAILBEN.
e-mail: [email protected]
Energia csere: 4500 Ft

A TÁNCMEDITÁCIÓT VEZETI: JOÓS ZSÓFI
2005-ben végeztem Nia-tánc oktatóként, azóta számos tánc terápiás tanfolyam, 5Ritmus műhely, Anna Halprin Artist tánc terapeuta iskolája, indiai utazásom, munkám Shai Dayan zene terapeutával, zenélésem a Matana zenekarban, Moojival töltött áldott meditációk-, satsangok Portugáliában, önismereti munkám lovakkal Juuna Kastrup iskolájában, izrali GAGA tánc tanfolyam mind mind hozzájárult ahhoz, aki most vagyok, amiből remélhetőleg át tudok adni egy darabkát adni ezen az elvonulàson.

Facebook oldal: www.facebook.com/SelfDance-Movementmeditation-597062960381186

A HANGOKAT VARÁZSOLJA: SZÁSZ MÁRK BOKA
Immáron 30 éve, 5 éves korom óta énekelek és játszom hangszereken. Zsófi táncmeditációit 2010 óta kísérem. Évekig éltem és zenéltem Brazíliában, Spanyolországban és Kolumbiában, az afrikai és trópusi zene napsütötte transz-állapota és mélységes flowja az igazi otthonom a zenében (az életben), ezt igyekszem átadni minden egyes alkalommal, amikor táncolunk-zenélünk Zsófival.
Itt hallhatjátok világomat:
bokatummtukote.weebly.com

Tovább az esemény oldalára »