Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tamar Fesztivál

   


Mint minden évben, idén is szukot félünnepén kerül megrendezésre a Holt-tenger mellett a Tamar Fesztivál. Az immár 18-ik alkalommal megvalósuló rendezvény ezúttal is a legjobb izraeli zenészeket fogja felvonultatni.
Mi várható? 3 napon keresztül koncertek és 4 éjszakán napkelte-koncertek a Maszada tetején. A fesztivál “Oriental Desert Grove” nevű nyitó előadásán Dikla, Omer Adam és Dudu Tassa is fellép. A második nap lesz a “Kánaáni Rock”, melyben Barry Szaharof és Ehud Banai közösen lépnek fel, a Jane Bordo együttes és Eviatar Banai is koncertet ad.
A fesztivál harmadik napján – mely a “Megrengetjük a sivatagot” nevet kapta – többek között Eden Ben Zaken, Nechi Nech, a Balkan Beat Box, az A-WA és a Dag Nachas fogadója, Hanan Ben Ari lép fel.
A nagy koncertekkel párhuzamosan minden nap hajnalba nyúló napkelte-koncertek lesznek a Maszada erődítmény tetején, ahol olyanok zenélnek majd, mint:  Natan Goshen, Amir Dadon, Amir Benayoun, Yishai Levy, Avraham Tal, Mosh Ben Ari, Udi Canaan és Gil Ron Shema.
A 2017-es Tamar Fesztivál október 8. és 11. között kerül megrendezésre. A jegyárak 184 sékellel kezdődnek.
Az esemény honlapja: http://tamarfestival.com/
Facebook: https://www.facebook.com/tamarfestival/
Jegyek vásárolhatók: http://www.eventim.co.il/tickets.html?affiliate=EIL&doc=campaign&campaign=tamar2017

Tovább az esemény oldalára »