Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SZERETED-E MÉG!? – GERGELY RÓBERT NOSZTALGIKUS KONCERTJE / Zsidó Kulturális Fesztivál

  Hegedűs-Csáky Zsinagóga Hegedűs Gyula utca 3
Budapest, 1136 Magyarország
   

SZERETED-E MÉG!? – GERGELY RÓBERT NOSZTALGIKUS KONCERTJE
A ’60, ’70 ES, ’80-AS ÉVEK LEGSZEBB DALAIBÓL

Gergely Róbert énekes-színész ezen az estén zenekarával, a Studio 11 Combóval olyan sláger- és feldolgozás produkcióval áll színpadra, ami maga az igazi NOSZTALGIA. Így felcsendülnek majd Szécsi Pál, Nádas Gábor, Fényes Szabolcs, Hajdú Júlia és sok más dalszerző, előadó ikonikus vagy éppen elfeledett dalai. Az énekes-színész számos meglepetést is tartogat. Legyen e koncert és a meglepetések részese Ön is!
Közreműködnek: Békefi Viktória, Gaál Zsófia, Némedi-Varga Tímea, Gere Orsolya, valamint a Stúdió 11 Combo tagjai: Tóth Gyula: zenekarvezető, gitár; Rátonyi Róbert: billentyű; Boegán Péter: dobok; Bánhegyi Tünde: hegedű; Csejtei Ákos: szaxofon, fúvósok; Takács Donát: basszusgitár.

•● JEGYÁRAK ●•
4900-5900 FORINT
www.zsidokulturalisfesztival.hu/programok/gergely-robert-nosztalgikus-koncertje-szereted-e-meg

•● A FESZTIVÁL ●•
24. Zsidó Kulturális Fesztivál – Az életörömre hangolunk! 2022. szeptember 4-12.
Büszkén és örömmel ajánljuk figyelmükbe az immár huszonnegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Zsidó Kulturális Fesztivál rendezvényeit. Örömmel azért, mert ez a fesztivál nem csak egy rendezvénysorozat, hanem ünnep is, amely lehetőséget ad számunkra a sokszínű és páratlanul gazdag magyar zsidó – zsidó magyar kultúra megismertetésére, népszerűsítésére. Büszkeségre pedig az ad okot, hogy ez a művészet – amely a zsidó hagyomány gyökereinek évezredekben mérhető múltjából táplálkozik – a 21. században is szemünk láttára növeszt újabb és újabb hajtásokat.
A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi. Találkozzunk minél többen, mert ne feledjék: ÉLETÖRÖMRE HANGOLUNK!

A FESZTIVÁL TELJES PROGRAMJA:
www.zsidokulturalisfesztival.hu/programok-2022

•● JEGYEK KAPHATÓK ●•
Jegyek kaphatók a Broadway jegyirodákban, a www.broadway.hu és a www.jegy.hu oldalon, valamint a Belvárosi Színház jegyirodájában.

Tovább az esemény oldalára »