Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szabó Ildikó, Daniel Boico és a MÁV Szimfonikus Zenekar

  Budapest Budapest, 1011 Magyarország
 
   


Stravinsky: Pulcinella szvit
Sosztakovics: 2. G-dúr gordonkaverseny, op. 126
Prokofjev: 1. D-dúr („Klasszikus”) szimfónia, op. 25

Hallgassa élőben vagy online!

Május 4-én a MÁV Szimfonikus Zenekar vendégeskedik a Filharmónia Magyarország virtuális koncerttermében. A műsort az orosz virtus hatja át. A zenekar Stravinsky, Sosztakovics és Prokofjev egy-egy remekművével kedveskedik Önöknek.
Az est karmestere az izraeli származású Daniel Boico, aki a 2019/2020-as évad óta a zenekar művészeti vezetője. A dirigens számos világhírű koncertteremben színpadra lépett már és világszinten elismert formációkat vezényelt. Sosztakovics 2. gordonkaversenyét Szabó Ildikó csellóművész közreműködésével hallhatják.

Érdemes lesz tehát május 4-én 19 órakor kényelembe helyezni magukat és egy kattintással elindítani az online közvetítést. Ráhangolódásként látogassanak el a Filharmónia Magyarország YouTube csatornájára, ahol megtalálják korábban közvetített hangversenyeinket és bármikor meghallgathatják azokat.
A Filharmónia Magyarország közönsége számára újra lehetőség adódik, hogy személyesen, a nézőtérről élvezhesse a hangversenyeket az elrendelt szabályok értelmében. Felhívjuk a közönség figyelmét arra, hogy a 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően a koncerten a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorú nézők vehetnek részt! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány felmutatásával történik a belépéskor!

A koncert közvetítése elérhető a Filharmónia Magyarország Facebook, YouTube és Vimeo csatornáján.

Tovább az esemény oldalára »