Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

„Somewhere Over The Rainbow” – A szivárványon túl

  Dohány utcai Zsinagóga Dohány utca 2
Budapest, 1074 Magyarország
 
   


Népszerű magyar művészek közreműködésével mutatjuk be a zene sokszínűségét, fellépnek: Berki Tamás, Falusi Mariann, Szulák Andrea és Csonka András. A műsor házigazdája Lázár István, a Don Lázi Swingtet vezetője garantálja a jó szórakozást.

A címadó dal a műsor sokszínűségére utal, hiszen ezen a zenén keresztül olyan, mindenki által ismert dalokat csendülnek fel, amelyeket zsidó zeneszerzők, dalszövegírók, előadók tettek híressé. A műsorral ezt a zenei életérzést és hangulatot varázsoljuk a színpadra: az archaikus daloktól, a jazz műfaján keresztül, egészen a tánczenéig terjedő időszakig, kiragadva azokat a slágereket, amelyek az évek során különösen meghatározták a zenei igényeket. Az egyedülálló hangszeres virtuozitással előadott, és humorral fűszerezett műsoron a legigényesebb zenekedvelők is jól szórakozhatnak.

Kedves érdeklődök!

A szivárványon túl című, zsidó szerzők műveit bemutató koncert egyik fellépője Illényi Katica lett volna, a művésznő azonban sajnos nem tud jelen lenni a rendezvényen. E rossz hír mellett a jó hír az, hogy a koncert nem marad el, ugyanis sikerült Szulák Andreát felkérni a szereplésre, akit nagy szeretettel köszöntünk a Zsidó Kulturális Fesztivál idei fellépői között.

Tovább az esemény oldalára »