Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Somer Holdvilág túra 2017

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
   


Végre!!!
Elérkeztünk hát 2017-ben is a somer egyik legjobb és legjobban várt programja, a HOLDVILÁG TÚRA!!!
Ez azt jelenti, hogy egész este túrázunk, beszélgetünk, szórakozunk és jól érezzük magunkat, végül pedig hősiesen megpihenünk a célállomáson, ahol táplálék és alvóhelyek várja az éjszaka hőseit.
FIGYELEM!!! Az esemény 13+ besorolású, vagyis ha nem töltötted be a 13-at, akkor nem vehetsz részt az eseményen. Továbbá 18 év alatt szülői nyilatkozattal jöhetsz a túrára. A nyilatkozat megtalálható az eseményen.

Egyéb/Fontos tudnivalók: Az este hagyományosan fog indulni, somer lesz az IKIben, megszokott időben, megszokott emberekkel és megújult peulákkal. Aki a túrára jön, az útra készen, túrafelszereléssel érkezzen. Hogy miből áll pontosan a túrafelszerelés? Amit feltétlenül hozz magaddal: Szülői Nyilatkozat (!), hátizsák, meleg öltözet (alapjáraton jó idő lesz, de estefelé le tud hülni a levegő), hálózsák, polifom, hideg kaja (a meleg megromlik, ráadásul kihül), víz (!!) (!), túracipő(!!!), életerő, elemlámpa és sátor (ha van).
Érkezési pont: Nagykovácsi (egy madrich állandó szállása), ahol várni fognak minket meleg étellel, ami még nem hült ki és nem felétlenül paprikás krumpli, de előfordulhat. Ki tudja.

Várunk pénteken sok-sok szeretettel téged és barátaidat!!!!!
Tovább az esemény oldalára »