Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Somer Holdvilág Túra 2016

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
   


Egy este, amikor végre végre egész este túrázhatunk a somerrel!!! Bizony, ilyenkor kiélheti magát mindenki, aki szeret túrázni, aki szereti a somert és aki szereti a holdfényes éjszakákat egyaránt! Kevés olyan jó dolog van, mint a holdfény világította erdőben sétálni közösen. 🙂
Most pénteken, 21:00-kor indulunk az Izraeli Kultúrális Intézetből. Aznap ugyanúgy lesz Somer, gyertyagyújtás és peulák, csak utána indulunk el közösen.
A helyszín Budakeszi, azon belül pedig egy előre megtervezett útvonal, melynek végén kilyukadunk egy pontra, ahol várni fognak minket meleg étellel, és akár aludni is lehet. A program reggel 7:00-kor ér véget a Budakeszi vadaspark buszmegállójánál. A szülők itt tudják majd felvenni azokat a csemetéiket, akik nem egyedül mennek haza.
A program korhatáros! Csak akkor vehetsz rajta részt, ha elmúltál 14 éves! Ha nem múltál el, de szeretnél jönni, továbbá úgy érzed menni fog, akkor beszélünk szüleiddel és közösen döntünk róla, hogy jöhetsz-e.
Ami feltétlen szükséges: -Szülői nyilatkozat. (!)(!!Aki nem hoz PAPÍRT a szüleitől, hogy részt vehet a túrán, az nem vehet részt rajta!!)
-Túracipő
-Melegebb ruha (Este hűvös lehet az idő)
-Egész estére elegendő étel, szendvicsek. (!!A túra végén gondoskodunk étkezésről, a túra közben a túrázónak kell ezt tennie!!!)
-Min.2 liter víz (!)
-Polifoam (!)(Jól jöhet alváshoz)
-Szúnyog/Kullancs riasztó
-Sok-sok szeretet és kitartás!!!
-Matek tankönyv (Nem muszáj, csak aki szeretne közben tanulni)

Találkozunk pénteken, addig is várunk tieteket szeretettel!!!
Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS