Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SEXTRASH (BR) | OUTLAW (BR) | AORNOS | VADON

  Dürer Kert Ajtósi Dürer sor 19-21
Budapest, 1146 Magyarország
   


A Seven Crossroads Agency, az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: „FUNERAL CARNAGE OVER EUROPE 2024”
A SEXTRASH-t mindig is a blaszfémiával átitatott perverz erotika jellemezte. Elég csak ránézni a lemezborítókra. A brazil veteránok ott voltak Dél-Amerika első igazi extrém metal nagyjai között, mint a Sepultura, Sarcófago, Vulcano, vagy a Holocausto. A legendás brigád először fertőzi be Magyarországot!
Az OUTLAW volt már nálunk 3 éve a Power From Hell társaságában – nem szakítanak a hagyományaikkal, ismét párosban jöttek ezúttal a Sextrash csatlósaiként. Azóta megjelent új lemezük – Reaching Beyond Assiah – továbbra is a változatos black metal evangéliumát hirdeti, hiszen olyan zenekarok közé lehet őket sorolni, mint a Watain, a Deathspell Omega, a Mgła, vagy akár a Misþyrming.
A miskolci epikus black metalt játszó AORNOS tavaly a Halottak napján adta ki negyedik nagylemezét, Pre Divine címen, mely fagyos létsíkok sötét atmoszféráját idézi meg. A hideg dallamok, a nyersebb, agresszív riffek és az éteri szimfóniák tökéletes disszonanciát képeznek.
A 2021-ben stúdióprojektként Mezey Tamás (Ahriman, ex-Fagyhamu) által megálmodott VADON ezen a sötét éjszakán debütál élőben, ugyanis a formációhoz csatlakozott Szabó Tamás (ex-Xenochord), Jaksa Róbert (ex-Ektomorf), Szokán Tibor (Beneath The Void) és Varga Gergő (Harmed, Meristem). Az első EP két éve jelent meg Universe néven, de a zenekar jelenleg is, a kemény sörivás mellett, új anyagon dolgozik. Zenéjükre hatással van például a Kvelertak, vagy a Goatwhore.

Tovább az esemény oldalára »