Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Self Groove nyitott csoport a Negyed7Negyed8 Fesztiválon

  Auróra Klub Auróra utca 11.
Budapest, Magyarország
   


Az Ünnepek alatt is csoportozunk: a Negyed7 Negyed8 fesztivál meghívására tartunk önismereti alkalmat – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Self Groove önismereti csoportokban szabadon reagálunk egymásra, téma és megkötés nélkül. Nincs protokoll, nincsenek gyakorlatok – aki szeretne, akár végig csöndben is maradhat. Ám tapasztalatunk szerint az a csoporttag, aki megmutat magából valamit, többet kap a csoport erejéből. Minél közelebb vagyunk az itt-és-most-hoz, a személyeshez, a csoport annál intenzívebb. Nehéz ezt a felszabadult, visszajelző, egymáshoz kapcsolódó, többdimenziós élményt elmesélni: a változás, az önmagunkra tekintés, a biztonságos kockázatvállalás optimális próba-terének mondható.

Körben ülünk, székeken, a csoportfolyamat segítéséért a facilitátorok a felelősek. Két szabályt veszünk igazán komolyan: megfogadjuk, hogy nem püföljük egymást (de nem is kerüljük a konfliktust) és azt, hogy ami a csoporton elhangzott, arról kint nem beszélünk.

Látszólag semmi különös, a csoportozás mégis kipróbált, hasznos és természetes erőforrássá és lehetőséggé vált az elmúlt évek alatt.

Nyitott önismereti csoportot tartunk, bárkit szeretettel várunk –
tapasztaltakat és érdeklődőket egyaránt.
Kérünk mindenkit, hogy a kezdésnél pár perccel korábban érkezzen,
18:00-kor kezdjük a kört.
Az ülést Tokai Márta mentálhigiénés segítő facilitálja, Tóth Franciska közreműködésével.

A csoporton való részvétel ingyenes.
Tovább az esemény oldalára »