Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Salom KLUB Rádió élőben, vendégünk Zsurzs Kati színművész

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
 
   

Salom KLUB rádió “élőben”, ami azt jelenti, hogy a két közismert, és mindannyiunk által nagyon kedvelt műsorvezetők, a PA-DÖ-DÖ-s “csajok”, Falusi Mariann és Lang Györgyi, itt lesznek velünk érdekes beszélgető partnereikkel.
A Klubrádió nem fogja élőben közvetítteni, csak nekünk, csak abban az egy órában lesz hallható minden, itt a Bálint Házban!
Ezért nagyon érdemes eljönni, mert nemcsak hallani, hanem látni is lehet Őket!

Februári vendégünk: Zsurzs Kati, (születési neve: Zsurzs Katalin, Budapest, 1955. január 21. -) Aase-díjas magyar színésznő, szinkronszínész.
Zsurzs Éva filmrendező lánya.Már gyermekként is kapott kisebb szerepeket édesanyja egyes filmjeiben, bár a neve nem feltétlenül szerepelt a stáblistán, mint 11 évesen az 1966-os Vidám vasárnap című tévéjátékban vagy 15–16 évesen az 1970/71-ben forgatott és 1972-ben bemutatott A fekete városban mint Quendel Gáspár lánya, Brigitta.
Főiskolai tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Főiskolán végezte 1973–1977 között Kazimir Károly osztályában.
1977–1993 között a Thália-, illetve az Arizona Színház tagja volt. Ezután évekig szabadúszó, 2000-től pedig 13 éven át a székesfehérvári Vörösmarty Színház tagja volt.
Ezután szabadúszó lett, miközben a budapesti Karinthy Színház és Játékszínben rendszeresen játszik és rendez.
Rendszeresen szinkronizál, filmekben is látható. Már az 1976-os Csongor és Tünde címszerepét játszhatta el, majd 23 évesen Kis Mari szerepében tűnt fel az Abigél című sorozatban.
Saját beszédiskolát működtettet, valamint a Gór Nagy Mária Színitanodában színészmesterséget is oktatott.

Belépő: 500 Ft
Érvényes Salom Klub tagsági kártyával a program ingyenesen látogatható!

///////////////////////

Miről szól a Klubrádió?
Pszichológia, utazás, nyelvészet, városi legendák, rejtélyes szakmák, és persze napi aktualitások. Izgalmas rovatokban minden, ami a hallgatókat érdekli.
A Klubrádió “ÖTÖS” című délelőtti magazinműsorának műsorvezetői; hétfőn az ÖTÖS-ben Parakovács Imre jelentkezik,keddenként Bódy Gergő, szerdán Lang Györgyi és Falusi Mariann, azaz a PA-DÖ-DÖ, csütörtökön Váradi Júlia, pénteken Gálvölgyi János, ül élő adásban a stúdióban. Minden műsorvezető lehetőséget kap, hogy saját ízlése szerint alakítsa a műsort. A Rádióban jó a hangulat, és sokan szeretik magát az élő műfajt.

Itt a Salom Klubban még izgalmasabb lesz a hangulat, mert a műsor teljesen ÉLŐBEN, egyszer és megismételhetetlenül lesz látható, és hallható!

/////////////////

A Budapest JCC – Bálint Ház Salom Klubja a Holokauszt túlélők, a nyugdíjasok és a középgeneráció klubja. Rendszeresen szervezünk kirándulásokat, kulturális és közösségi programokat.

Információ: Repper Rita – [email protected]

Részletes információ a klubról itt található: www.balinthaz.hu/salomklub

Facebook: www.facebook.com/SalomKlub

Tovább az esemény oldalára »