Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Sábát Esti Láz Junior & Senior

  Izraeli Kulturális Intézet Paulay Ede utca 1
Budapest, 1061 Magyarország
   

Közkívánatra a Sábát Esti Láz májusban közös Junior (20-45 év) és Senior (45+) programmal jelentkezik. Vendégeinkkel, Sándor Erzsivel és Juhász Tomival a “Szegény anyám, ha látnám” című nem rég megjelent közös könyvükről és izraeli élményeikről beszélgetünk.

 
 
A Sábát Esti Láz olyan programsorozat, amely minden érdeklődőnek lehetőséget kínál arra, hogy megismerje a hagyományokat, az izraeli és zsidó kultúrát, valamint olyan témákról beszélgessen, melyek többünket is érdekelnek. A klub tagjai között vannak olyanok, akik rendszeresen járnak zsidó közösségbe, és olyanok is, akik most kezdik felfedezni a zsidó kultúrát. Mi mindenkit szeretettel várunk. A programsorozat fő támogatója a Szochnut (Jewish Agency for Israel) és az Izraeli Kulturális Intézet.

Vendégeink: Sándor Erzsi (újságíró, riporter) és Juhász Tomi (Erzsi látáskárosult fia, az Izraeli Kulturális Intézet és a Szochnut 10 napos izraeli Taglit útjának korábbi résztvevője), akikkel a “Szegény anyám, ha látnám” című nemrég megjelent közös könyvükről és izraeli élményeikről beszélgetünk.

Regisztráció: [email protected]
Időpont: 2014. május 30. péntek, 19 órától az Izraeli Kulturális Intézetben (1061 Paulay Ede u.1.).

További információ a Facebookon: www.facebook.com/events/276366519211487/

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS