Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rubin Eszter: Árnyékkert könyvbemutató és dedikálás

  Millenáris Budapest, 1024 Magyarország
   

A könyv bemutatója 2019. április 27. szombaton, 18 órakor kezdődik a Votisky Zsuzsa teremben. A szerzővel Andrea Oláh beszélget.
Gács Anna kritikus, esztéta: „Rubin Eszter sodró cselekményű regényének főszereplői egy házasság, amit talán sosem kellett volna megkötni, egy ház, amelyet talán sosem kellett volna felépíteni, egy gyerek, akinek talán máshova kellett volna születni, és mindazok a szerelmek, házak, gyerekek, amik és akik sosem válhattak valósággá.”
Az Árnyékkert, ez a sokféle olvasatot kínáló, sejtelmes hangulatú családregény, szimbólumokban gazdag, mágikus erejű szövegével a kortárs próza magával ragadó darabja. A történeten végigvonul egy bántalmazó kapcsolat, amely azonban nem fizikai agresszióban, hanem tökélyre fejlesztett manipulációs technikákban és mindent lebíró birtoklási vágyban nyilvánul meg, és elszenvedője a pár férfi tagja. Hogyan változik az ember valóságérzékelése egy mérgező kapcsolatban? Hova vezet, ha mindent alárendelünk az álmainknak, és mire megvalósítjuk őket, mások lázálmában ébredünk fel.

A bemutató után lehetőség lesz a szerzővel személyesen is találkozni, és dedikáltatni a könyvet 19 órától a Jaffa Kiadó standjánál (B28).
Tovább az esemény oldalára »