Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Rangos beszélgetések: Pataki Ági és Péterfy-Novák Éva

  Bálint Ház Révay utca 16
Budapest, 1065 Magyarország
   

Folytatódik sorozatunk a Bálint Házban Rangos Katalinnal, aki havonta, aktuális, a közéletünket leginkább meghatározó és egyéb érdekes témákban beszélget vendégével.

Novemberben Rangos Katalin vendége két érdekes és sikeres nő, akik bár eltérő életutakat és sorsokat futottak be, közös bennük, hogy egy ország ismeri a nevüket.

Pataki Ági, „a fabulonos lány”, az első magyar szupermodell volt: a 70-es, 80-as években szinte minden hirdetőoszlopról ő köszönt vissza, és a tévéreklámok is hozzájárultak országos sikeréhez. Ünnepelt szépségideálból lett sikeres üzletasszony, majd kitüntetett filmproducer, aki máig megőrizte nem csak egykori alakját és szépségét, hanem energiáját is.

Péterfy-Novák Éva az Egyasszony című blogjával robbant be a köztudatba. Harminc évig egy betűt sem írt le arról, hogy milyen volt a 80-as években egy mozgás- és értelmifogyatékos gyermeket nevelni, majd pár évvel később elveszíteni. Terápiának indult az írás, ami könyvként is hatalmas sikert aratott. Majd jött A rózsaszín ruha, és nemrég az Apád előtt ne vetkőzz, és az írónő újra bebizonyította, hogy csak ő tud így írni ezekről az embert és lelket próbáló dolgokról.

Velük beszélget november 11-én (kivételesen hétfőn!) 19:00-tól Rangos Katalin, a Rangos beszélgetések házigazdája.

Kapunyitás: 18:40
Belépő: 1400 Ft, diákigazolvánnyal ingyenes.
Regisztráció: www.balinthaz.hu/rangos-beszelgetesek

A visszaigazoló emailben kapott linken keresztül bankkártyás fizetés is lehetséges.

Tovább az esemény oldalára »

JEvents Android JEvents IOS