Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Projektmenedzsment civil szervezeteknek

  Mozaik Zsidó Közösségi Hub Rumbach Sebestyén utca 11-13.
Budapest, 1074 Magyarország
   

A magyarországi civil szervezetek többsége projektek útján valósítja meg munkáját, projektciklusokban és projektidőszakokban tervez előre és szintén projekt alapon szerez pénzügyi támogatást tevékenységéhez. Látjuk és tapasztaljuk nap mint nap, hogy a projektmenedzsment, a tervezéstől a kiértékelésig milyen fontos szerepet játszik szervezetünk életében, sokszor azonban nem fordítunk rá elegendő figyelmet, nem tudatosan végezzük.

A Projektmenedzsment alapok című képzés során a résztvevőknek lehetősége van egy teljes projektciklust átlátni és elemezni, annak valamennyi lépését és elemét megismerni. A képzés célja, hogy a résztvevőkben tudatosítsa a projektmenedzsmenttel kapcsolatos teendőket a szervezeten belül, és az elméleti keret megerősítésével magabiztosabbá tegye őket jövőbeli projektjük tervezésében és megvalósításában.

A képzésen szó esik majd a problémaelemzésről és igényfelmérésről, a projekttervezés fázisairól, az ütemezésről és időbeosztás, a logikai modell építéséről, valamint a projektköltségvetésről, projektfinanszírozásról és a cash-flow-ról is.

2 X 3 óra, 16.00-19.00
1. képzési nap: február 22.
2. képzési nap: március 1.

Tréner: Cernov Mircea (Mozaik Hub igazgató)

A képzés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: mozaikhub.hu/hu/events/projektmenedzsment-2018tavasz

Tovább az esemény oldalára »