Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pásztor Anna akusztikus koncertje

  Rumbach Zsinagóga Rumbach Sebestyén utca 11-13., Budapest, Hungary, 1075
   


DAL A ZAJBAN – Pásztor Anna akusztikus koncertje

Fellépők: Pásztor Anna, Pásztor Sámuel és Bubnó Márk

Pásztor Anna énekesnő, előadóművész, táncművész, színész. Az Anna and the Barbies zenekar frontember-énekesnő-rappere, aki különleges, meghökkentő színpadi megjelenésével, letaglózó-elemésztő-feltámasztó dalszövegeivel és elementáris előadói stílusával vált a hazai alternatív színtér emblematikus, meghatározó képviselőjévé.

Biográfia
1972. november 26.-án született Budapesten. Édesanyja tanárnő, édesapja Bereményi Géza Kossuth-díjas író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező.

Anna született lázadó. Már iskolás korában kitűnt szokatlan öltözékeivel. A családból kamaszkorában önként kiszakadva, útkeresését külföldön folytatta. Először Angliába ment, ahol táncot tanult. Az angliai évek után New York-ban, Alvin Ailey neves táncintézetében folytatta a tánctanulást. Afro-amerikai barátaitól rap-elni is tanult. Magyarországra visszatérve elvégezte a Gór-Nagy Mária Színi tanodát. 2003-ban kalandokat keresve, jelentkezett az RTL Klub Survivor c. túlélő-show-jába.

A Károli Gáspár Református Egyetemen szerzett diplomát. Énekesnői pályafutása mellett több színdarabban színésznőként is bemutatta tehetségét.

2004 őszén testvérével, Pásztor Sámuellel közösen megalapította az Anna and the Barbies együttest. Dalszövegeivel, színpadi jelenlétével a magyar zenei élet emblematikus alakjává vált. 2014-re személyiségét felfedezte az országos média is. Szerepet kapott a TV2 Sztárban sztár c. show-műsorában, valamint felkérték a Rising Star c. zenei tehetségkutató zsűrizésére.

Az Anna and the Barbies hazánk egyik legtöbbet koncertező zenekarává vált az elmúlt években, elképesztő energiákkal sodorva el a közönséget egy szürreális és izgalmas világba. Mindezek folyton izzó gyújtózsinórja Pásztor Anna, az extravagáns, már-már őrült megjelenésével is figyelemfelkeltő énekesnő, aki ezúttal – tőle szokatlan módon – székre ül, hogy teret adjon dalaik újraértelmezett zeneiségének, valamint mély értelmű gondolatvilágának és a bennük rejlő üzeneteknek. Az erőből mit sem veszítve helyezik most akusztikus hangulatba dalaikat, hogy a rajongók mellett azok is esélyt kapjanak egy rock-repülésre, akiknek ehhez kényelmes székre van igényük. A koncert az Anna and the Barbies legfrissebb, Szabadesés című új albumára épül, de helyet kapnak a programban a zenekar régebben született, ám koncerteken ritkábban hallott dalai is. Ez az este tehát kizárólag a zenéről szól, engedjünk a sodrásnak!
Tovább az esemény oldalára »