Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Összefogás az Auróráért!

  Auróra Klub Auróra utca 11.
Budapest, Magyarország
  Auróra
   


ITT TUDSZ ADOMÁNYT KÜLDENI: auroraonline.hu/tamogasd-az-aurorat/

# Az Auróra továbbra is működik #

Az önkormányzat jogsértő határozatai ellen minden lehetséges jogi eszközzel élni fogunk, fellebezést adunk be, és bírósági keresetet is benyújtunk. Az Auróra közösségi házként továbbra is működni fog, megtartjuk programjainkat, mert fontosnak tartjuk azok üzenetét.

# Az Auróra engedélyeinek visszavonásával a ház bevételének 80 százalékát jelentő vendéglátást tették tönkre. Ezért arra kérünk mindenkit, aki egyetért céljainkkal és tevéknységünkkel, hogy támogasson minket! #

# Mit is finanszírozol, ha minket támogatsz? #

Az #AuróraCivilHUB-ot, amely az elmúlt években több száz civil szervezetnek adott otthont, láthatósági felületet és infrastruktúrát. Ez a projekt lehetővé teszi rengeteg társadalmi munkát végző embernek, hogy egy barátságos közösségben, felszerelt épületben végezhesse munkáját, amihez az Auróra önkénteseitől és dolgozóitól aktív segítséget is kaphat. Az Auróra a budapesti kortárs kulturális élet egyik legfontosabb központja és több ezer fiatal társadalmi aktivizmusának, kikapcsolódásának és kulturális életének helyszíne.

Számos szervezet működik az Auróra falain belül. A Láthatatlan Tanoda VIII. kerületi nehéz sorsú gyerekeket oktat és mentorál. A Közélet Iskolája, és az Utcáról Lakásba egyesület több más projektje mellett a helyi hajléktalanság leküzdéséért, és a hajléktalan emberek érdekérvényesítéséért dolgozik. A Roma Sajtóközpont a magyar cigányság híreit juttatja el a a nagy szerkesztőségekbe és érzékenyítési kampányokat futtat. A Budapest Pride az LMBTQ emberek azonos lehetőségeiért és jogaiért küzd, az Alternatíva Alapítvány a kerületben élő drogfüggők és prostituáltak ártalomcsökkentésével, tájékoztatásával és betegségszűrésével foglalkozik, a Pneuma Szöv. pedig a legfontosabb és legakutálisabb társadalmi problémákra világít rá a köztéri színház és a művészet erejével. A felsoroltakon kívül rengeteg helyi kezdeményezésnek, civil szervezetnek, zenekarnak, színházi társulatnak adunk helyet napi szinten.

A #CivilHUB tagjai az Aurórában a következő szolgáltatásokat kapják:
– ingyenes teremhasználatot rendezvényekre
– internet és nyomtató használati lehetőséget
– kedvezményes dolgozószoba bérletet
– kedvezményes étel- és italfogyasztást
– az Auróra önkénteseinek segítségét minden területen
– láthatóságot, kommunikációs felületet

Kérjük, jelenléteddell, adományoddal támogasd az Aurórát, hogy továbbra is meg tudjuk rendezni azokat a társadalmilag fontos programokat, melyeknek máshol nem volna helyük.

Támogatás


Tovább az esemény oldalára »