Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Örökzöld szerelmes dalok Berkes Gabriellától és Rátonyi Róberttől a Rumbachban

  Rumbach Zsinagóga Rumbach Sebestyén utca 11-13
Budapest, 1075 Magyarország
   

Örökzöld szerelmes dalok Berkes Gabriellától és Rátonyi Róberttől a Rumbachban

Berkes Gabriella énekhangja és Rátonyi Róbert zongorajátéka egészen biztosan elkápráztatja majd a Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga közönségét július 7-én, vasárnap este 7 órakor az Everlasting love songs című produkcióban. Jegyárak június 30-áig egységesen 5500 forint. Július 1-je után: 5800-6500 forint.

A két művész különleges műsorában musical- és filmslágerek, klasszikus jazz-szerzemények és világszerte ismert pop dalok szólnak a tőlük megszokott, magas színvonalon. Sztárvendég: Berkes Olivér – Közreműködnek: ének, Berdisz Tamás – dob és Lutz János – bőgő.

•● JEGYVÁSÁRLÁS ●•
www.jegy.hu/program/orokzold-szerelmes-dalok-berkes-gabriellatol-es-ratonyi-roberttol-a-rumbachban-163845

•● RÉSZLETES PROGRAM ●•

A Berkes Gabriella-Rátonyi Róbert Duett koncertjei a legmagasabb zenei igényeket is kielégítik, hiszen sajátos és szofisztikált előadásmódjuk minden alkalommal elbűvöli az igényes zene kedvelőit.

Berkes Gabriella izgalmas karriert futott be: 1988-ban megnyerte a Csillag Születik című dalversenyt, szerepelt 36 filmben, hosszabb ideig külföldön énekelte a musical- és operett irodalom legnagyobb szerepeit, majd hazatérve a zenei pódiumok népszerű előadójaként tapsolhatunk neki. Számos albuma jelent meg, köztük Vukán Györggyel a különleges zenei atmoszférát árasztó korong, melynek címe: Once Upon A Dream – Musical With A Touch Of Jazz.

Rátonyi Róbert ma az egyik legjelentősebb jazz zongorista, zeneszerző. A kétszeres Artisjus-díjas zongoraművész 1975 óta szinte valamennyi élvonalbeli jazz muzsikussal és számos világsztárral játszott itthon és nemzetközi fesztiválokon. Zeneszerzőként és hangszerelőként számtalan mozifilm, tévéfilm és színház előadás zenéjét jegyzi, ebből több mint 400 televíziós produkció.

Berkes Gabriella és Rátonyi Róbert briliáns technikai precizitással és drámai finomsággal játszik, így a mostani produkciójuk különleges estét ígér a Rumbachban. A műsor a hangzásvilágával, játékosságával, humorával, ugyanakkor érzelmileg mélyen megérintő jellegével a legigényesebb lehetőséget nyújt a szórakozásra és a kikapcsolódásra. Tartsanak velük e nem mindennapi zenei utazásra a vérbeli muzsika világába!

Tovább az esemény oldalára »