Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

ÖNISMERETI KALÁCS

  Nagykovácsi 2094 Magyarország
   

Az étel nemcsak testi, de lelki táplálék is – vallja Czecz Fruzsina, gasztronómiával foglalkozó pszichológus és Rubin Eszter író. Őszi workshopjukon egyesítik a gasztronómia, a lélektan és az irodalom erejét. Megtanítanak igazi fonott kalácsot készíteni, miközben Eszter, Barhesz című regénye alapján élethelyzetek és emlékek kerülnek előtérbe, gasztronyelven megfogalmazott hasonlatok és szimbólumok.

Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus, újságíró. Foglalkozásain önismereti eszközként használja a gasztronómiát.
A tanácsadói munka mellett megbízott oktatóként Gasztropszichológia tárgyat tanít a Károli Gáspár Református Egyetemen.
2022 őszén jelent meg a sokakat megszólító Terítéken a lélek c. kötete.
“Hiszem, hogy a konyhában nemcsak ételt, hanem érzelmeket, üzeneteket és lelki egészséget is főzünk.”

Rubin Eszter író, szerkesztő. A Szépírók Társaságának tagja.
Regényeinek szövege gazdagon át van szőve a gasztrokulturális örökség számos szimbólumot hordozó irodalmi ábrázolásával.
2022 őszén jelent meg tizedik kötete, gasztronómiai és szépírói munkáit összefogó, Mit esztek ti otthon, mannát? c. nagyformátumú irodalmi szakácskönyv.
Kedvenc olvasói visszajelzés: “Azt szeretem a legjobban a regényeidben, hogy megjáratják az emberrel a poklot, hogy aztán ráébresszen, mennyire jó élni.”

A program létszáma limitált, az első 6 jelentkezőt tudjuk fogadni.
Időpont: 2023. szeptember 22. péntek, 17-20 óra
Helyszín: Nagykovácsi
Illatokkal, ízekkel, sok-sok élménnyel és szeretettel várunk!

Részvételi díj: 16.000 Ft
Regisztráció és további információk: [email protected]

Tovább az esemény oldalára »