Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Németh Virág: TAIGETOSZ GIMI // A GITT Előadása

  Gólem Központ Csányi u. 3
Budapest, 1077 Magyarország
   

TAIGETOSZ GIMI
A Gólem Ifjúsági Társulat előadása

A Kiskorú Öngyilkosok Szigorított Intézete, vagy ahogyan a beesők hívják Taigetosz Gimi, egy baromira nem átlagos hely. Ide csak úgy juthat be bármelyik tini, ha először kinyiffantotta magát. De persze, mint minden más gimiben, itt is farkastörvények uralkodnak: vannak a menők és vannak a lúzerek, az egyik csoport tökösen nyírta ki magát, a másik még ezt is csak a maga szánalmas módján volt képes megtenni. Ha keveredni próbálsz, azt fogod kívánni, bárcsak újra megölhetnéd magad.
A Taigetosz Gimi fogvatartottjai között megtalálni a tipikus gimis arcok közül mindenkit: a mindent humorral elütő nyomulós srácot, a folyton káromkodó mitugrászt, a kocka gamer fiút, a bunkó menőket, akik úgy gondolják, mindenkit maguk alá söpörhetnek és csatlósaikat, a tudatlan kislányt, a hősszerelmest, a kitaszt, a „rohadtulteszekmindenkire” lányt és a valahogy feltűnően átlagos csajt is. 
Azzal a kis különbséggel térnek csak el az átlagos gimisektől, hogy van aki már felvágta az ereit vagy begyógyszerezte, felakasztotta magát, áramot vezetett a kádba fürdés közben. Az öngyilkossági módok válogatott típusait mutatják be és beszélnek róla olyan könnyedséggel, mintha csak a buszmenetrendet olvasnák fel. 
(Mi szóltunk!) 
Az egyetlen vágyuk, hogy kijussanak ebből a koszfészekbők és ne kelljen egymás pofáját nézniük. De hát ki az Isten segítene ennyi nyomorulton? Mondjuk ő épp ráér.
AZ ELŐADÁS 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK AJÁNLOTT!

NYÁLAS: Kerekes Marci
GYÖKÉR: Ficsor Milán
NORMÁLIS: Dajka Szúra Szeréna
VISSZAESŐ: Lamberti Vica
GYÍK: Ódor Gergő
ZSIDÓ: Albert Rea
MENŐ ARC: Páli Szabolcs
SIDEKICK: Lendvai Péter
BADASS: Erbszt Anna
NAIV: Urmai Blanka
BUKSI: Kondor Kitti
PSZICHÉ: Kalmár Emma

Író: Németh Virág
Zeneszerző: Várvölgyi Szabolcs
Mozgás: Sipos Vera
Producer: Marcsa Barbara
Műszaki vezető: Nádasi Iván
A rendező munkatársa: Rácz Lili, Magyar Boglárka
Rendező: Borgula András és Németh Virág

Előadások:
Augusztus 21. 19:30
Augusztus 22. 19:30
Jegyvásárlás: golemszinhaz.jegy.hu/

Tovább az esemény oldalára »